Γιαννακόπουλος: «Κάθε χρόνο έλεγα θα βάλω πράσινη φανέλα στον Αταμάν»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ευχαρίστησε τις διοικήσεις των Εφές, Παρτίζαν και Μπάγερν για την αποδοχή της πρόσκλησης στο τουρνουά, αποθέωσε τους Πάμπλο Λάσο, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Εργκίν Αταμάν.

«Ευχαριστώ τις τρεις ομάδες και τις διοικήσεις τους και τους προπονητές τους, απάντησαν άμεσα θετικά στην πρόσκλησή μας. Προσπαθούμε κάθε χρόνο το επίπεδο του τουρνουά να είναι υψηλό. Θα χαίρεται

ο Παύλος Γιαννακόπουλος με αυτό που γίνεται. Είναι σοκ και δέος να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες. Η Εφές με τις Ευρωλίγκες και τους τίτλους που πήρε, ο Λάσο και η Μπάγερν για το ανώτατο επίπεδο.

Για τον Εργκιν τι να πω. Ερχόταν κάθε φορά εδώ με την μπλε φανέλα και έλεγα «Θα τον κάνω μια μέρα να βάλει την πράσινη και το κατάφερα». Και τον ευχαριστώ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και τον Ζέλικο και να έχει η εγγονή του μια ζωή γεμάτη υγεία. και ευτυχία. Πάνω από όλα η οικογένεια, αυτό με έχει μάθει η ζωή. Και μετά το μπάσκετ.

Ελπίζω να έχουμε ένα πολύ ωραίο τουρνουά, μακριά από τραυματισμούς μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να κερδίσει», δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Πόσο σημαντικό είναι πριν ξεκινήσει η σεζόν να λένε ναι σε ένα τέτοιο τουρνουά και να έρχονται εδώ για την πρόβα τζενεράλε;

«Νομίζω πως υπάρχουν δύο απαντήσεις σε αυτό που ρωτήσατε. Μια εκτός γηπέδου με βλέπουμε πως οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει χρήματα, χρόνο και αγάπη αφήνουν μια παρακαταθήκη και τους θυμούνται όλοι. Εντός γηπέδου πιστεύω πως είναι μια ευκαιρία λίγες μέρες πριν τις επίσημες διοργανώσεις να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα