Για Τότεναμ μέσω Βόλου!

Η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τότεναμ πλησιάζει με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται την Τότεναμ στις 18 Σεπτεμβρίου. Πριν από αυτή τη σπουδαία υποχρέωση, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον νεοφώτιστο Βόλο (14/09, NS1HD, 21.30), μια από τις ομάδες που έχουν καταπλήξει με τα μέχρι στιγμης αποτελέσματα της, αλλά κυρίως με την αγωνιστική της εικόνα στα πρώτα δύο μας τπρωταθλήματος. Οι Βολιώτες μαζί με Ολυμπιακό, Ξάνθη
και ΠΑΟΚ μετρούν το απόλυτο μέχρι στιγμής. Η ομάδα από τη Μαγνησία μετράει δύο νίκες και φυσικά δεν θα έρθει στο Φάληρο για "ήττα εντός προγράμματος".

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συζήτηση που είχε με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προτίμηση του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όχι σε πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που σημαίνει πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Βόλος και όχι η Τότεναμ, θέλοντας να περάσει παρόμοια νοοτροπία στους ποδοσφαιριστές του.
Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει ακουστεί κουβέντα στου Ρέντη για την Τότεναμ και την τακτική ανάλυση της λονδέζικης ομάδας, καθώς στο προπονητικό κάδρο βρίσκεται μόνο ο Βόλος!

Η πειραϊκή ομάδα απέφυγε τις συμπληγάδες των δύο πρώτων αγωνιστικών με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ χωρίς βαθμολογική απώλεια, ωστόσο ένιωσε από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος τις δυσκολίες που θα προκύψουν απο την ανταγβωνιστικότητα της φετινής εκδοχής της διοργάνωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα