Για τον Γκερντ με αγάπη…

Η συγκίνηση έντονη πριν τη σέντρα. Από το ζέσταμα. Στη Βεστφαλία. Η φανέλα με το εννιά στις πλάτες όλων των παικτών της Μπάγερν. Η φανέλα του Γκερντ ψηλά στον ουρανό από τον Τόμας, στο λεπτό σιγής.

Η Μπάγερν υπό πίεση. Μετά και την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Γκλάντμπαχ. Η Ντόρτμουντ σε θέση φαβορί, μετά το 5-2 με την Άιντραχτ.

Φαβορί; Στην έδρα της; Με μόλις τρεις νίκες στα 18 τελευταία; Στο Σούπερ Καπ και υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού Φλικ με το ασύλληπτο 85% νικών στον πάγκο της, η Μπάγερν ήταν λέει υπό πίεση.

Και ο Νάγκελσμαν. Δεν

είχε νίκη, λέει, στα φιλικά και το ένα επίσημο. Η Ντόρτμουντ σε ένα ακόμη ματς με την Μπάγερν, σε ένα ακόμη κλάσικερ λιποθύμησε.

Παρά τη δίψα του Χάλαντ. Και τη γκολάρα του Ρόις. Η Μπάγερν νίκησε 3-1. Πήρε την πρώτη κούπα στη σεζόν. Και προφανώς είναι φαβορί για να πάρει και την τελευταία. Του πρωταθλήματος.

Για τον Γκερντ με αγάπη. Τον κορυφαίο της ιστορίας. Ο Τόμας Μίλερ σκόραρε. Ο Γκερντ Μίλερ πέρασε στην αιωνιότητα. Στο αντίο η Μπάγερν πήρε τίτλο. Μια συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα