Για το πρώτο ...μισό της πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου (19:55) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους την απογοήτευση της ήττας στην Τούμπα και θέλουν να θυμηθούν τον καλό ευρωπαϊκό τους εαυτό, που χάρισε στους φίλους του μία μεγάλη βραδιά όπως αυτή της πρόκρισης στα - νοκ άουτ επί της Μίλαν.

Οι Ουκρανοί από την πλευρά τους, στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για το 2019, θα
επιδιώξουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό σκορ εν' όψει της ρεβάνς στην έδρα τους.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια και την διπλή συνάντησή τους στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών 1975-76, όπου η Ντιναμό είχε προκριθεί με ισοπαλία 2-2 στην Ελλάδα και νίκη 1-0 εντός έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι», θα προσπαθήσουν παράλληλα να πετύχουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη επί ουκρανικής ομάδας, έχοντας 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα προηγούμενα πέντε ματς. Οι Ουκρανοί, έχουν 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σε αγώνα στην Ελλάδα και πέρσι πήραν ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΚ, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «32».

Αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον τραυματία Ελαμπντελαουί και τους Παπαδόπουλο, Σολδάνο που είναι εκτός λίστας.

Η πιθανή ενδεκάδα των γηπεδούχων αποτελείται από τους Σα, Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Ντίας, Φορτούνη και Χασάν. Θέσεις διεκδικούν οι Μεριά στο κέντρο της άμυνας, Κούτρης στο αριστερό άκρο, Χριστοδουλόπουλος και Μασούρας στα άκρα της επίθεσης και Γκερέρο στη θέση του σέντερ φορ.

Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Μπόικο, Κεντζιόρα, Μπούρντα, Καντάρ, Μικολένκο, Σαπαρένκο, Τσε Τσε, Σεπελίεφ, Βέρμπιτς, Τσιγκάνκοφ και Σολ.

Διαιτητής ο Άγγλος Πόουσον με βοηθούς τους Μπετς και Χούσιν.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα τoυ Γιουρόπα Λιγκ:

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Άρσεναλ (19:55)
Κράσνονταρ - Λεβερκούζεν (19:55)
Γαλατάσαραϊ - Μπενφίκα (19:55)
Λάτσιο - Σεβίλλη (19:55)
Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου (19:55)
Ραπίντ Βιέννης - Ίντερ (19:55)
Ρεν - Μπέτις (19:55)
Σλάβια Πρ. - Γκενκ (19:55)
Σέλτικ - Βαλένθια (22:00)
Μπριζ - Ζάλτσμπουργκ (22:00)
Ζυρίχη - Νάπολι (22:00)
Μάλμε - Τσέλσι (22:00)
Σαχτάρ - Άιντραχτ Φρ. (22:00)
Σπόρτινγκ Λ. - Βιγιαρεάλ (22:00)
Βικτόρια Πλζεν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00)
Keywords
Τυχαία Θέματα