Για την πρόκριση το Βέλγιο

Το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Τυνησία στην Μόσχα (15.00) για τον 7ο Όμιλο και θέλει το «δύο στα δύο» που μπορεί να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «16».

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν εύκολα 3-0 στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναμά, ενώ οι Αφρικανοί έχασαν στις καθυστερήσεις με 2-1
από την Αγγλία και καλούνται να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι δύο ομάδες, βρίσκονται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά σε τελικά Μουντιάλ μετά το 1-1 το 2002 στην Ασία. Έχουν παίξει επίσης άλλες δύο φορές, το 1992 σε φιλικό με την Τυνησία να κερδίζει 2-1 και το 2014 επίσης σε φιλικό, με του Βέλγιο να κερδίζει 1-0.

Οι Βέλγοι, αναμένεται να ακολουθήσουν το ίδιο σχέδιο με αυτό κόντρα στους «καναλέρος», με τον Βενσάν Κομπανί να μένει εκτός. Οι Τυνήσιοι δεν έχουν στην διάθεσή τους τον τερματοφύλακα Χασέν, με τον Μπεν Μουσταφά να παίρνει θέση βασικού, ενώ την θέση του Μααλούλ στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Χανταντί.

Πιθανές ενδεκάδες:
Βέλγιο: Κουρτουά - Φερτόνχεν, Μπογιατά, Αλντερβάιρελντ - Βίτσελ, Ντε Μπράινε, Καράσκο, Μενιέ - Μέρτενς, Αζάρ - Λουκάκου.
Τυνησία: Μπεν Μουσταφά - Μεριά, Μπεν Γιουσέφ, Μπρον, Χανταντί - Σκιρί, Μπαντρί, Σασί - Μπεν Γιουσέφ, Χαζρί, Σλιτί.
Διαιτητής: Τζάιρ Μαρούφο (ΗΠΑ)
Keywords
Τυχαία Θέματα