Για τη νίκη οι νέοι του Ολυμπιακού

Η τελευταία υποχρέωση της ομάδας νέων του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League είναι το ματς με τη Γιουβέντους της 6ης αγωνιστικής του Δ' ομίλου που θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 6μμ. στο Αθλητικό Κέντρο στο Ρέντη.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η
Γιουβέντους έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης αφού τα δυο εισιτήρια έχουν εξασφαλίσει η Μπαρτσελόνα (15β) και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας (8β).

Η ομάδα του Πειριαά μετά από 5 αγώνες έχει 2 βαθμούς, από τις εντός (2-2) και εκτός (1-1) ισοπαλίες με τους Πορτογάλους και θέλει να κλείσει με νίκη και στην 3η θέση τις υποχρεώσεις της στο φετινό Youth League. Η Γιουβέντους είχε κερδίσει με 3-1 τον Ολυμπιακό στο Τορίνο και στη συνέχεια δεν έχει πάρει άλλο βαθμό στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός έχει δυο σημαντικές απουσίες εν όψει Γιουβέντους αφού λόγω καρτών θα απουσιάσει ο Θάνος Κωστανάσιος και λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Γαλούπης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Βούζας μιλώντας για το ματς είπε:

«Κάθε ματς θέλουμε να το κερδίζουμε. Μπορεί να έχουμε αποκλειστεί και εμείς και η Γιουβέντους αλλά καμία από τις δυο ομάδες δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε καλή ψυχολογία και πάμε για τη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο κλαμπ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα όπως είχα πει μας αδικεί αλλά εάν στο ποδόσφαιρο δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν σκοράρεις έχεις πρόβλημα. Ξέρω ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει να στηρίξει τα παιδιά».

Ο Αλέξανδρος Βοϊλης, ο οποίος έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά, δήλωσε: «Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τις φετινές μας υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Έχουμε απέναντι μας μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Γιουβέντους αλλά θα παίξουμε όπως πρέπει για να αποχαιρετήσουμε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ούγγρος Άνταμ Φάρκας.

Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για 4η φορά την Γιουβέντους στο Youth League. Την περίοδο 2014-15 είχε κερδίσει με 0-3 στο Τορίνο ενώ στον αγώνα στο Ρέντη είχε μείνει στο 1-1.

*Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες): 1. Μπαρτσελόνα 15, 2. Σπόρτινγκ 8, 3. Γιουβέντους 3, 4. Ολυμπιακός 2. Στον άλλο αγώνα η Μπαρτσελόνα "φιλοξενεί" στη Βαρκελώνη τη Σπόρτινγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα