Για τη νίκη γοήτρου κόντρα στη Βοσνία

Η εθνική Ελλάδος υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Βοσνία και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, εν όψει των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου (21:45). Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ αναμένεται να στηριχθεί στη “συνταγή”, που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση της Ρώμης, εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε κάποια καλά στοιχεία στην ήττα 2-0 από την Ιταλία.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν περισσότερο επιθετικοί στο συγκεκριμένο
ματς, ώστε να φτάσουν στη νίκη. Ο Φαν’τ Σχιπ αναμένεται να παρατάξει την εθνική με 4-3-1-2 και σε αυτό το ματς, το οποίο θα μπορεί να αλλάξει σε 4-3-3 κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Πασχλάκης αναμένεται να παραμείνει στην εστία της εθνικής, με τους Σιόβα και Χατζηδιάκο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μπακάκης και Σταφυλίδης θα είναι τα δυο πλάγια μπακ, με τους Κουρμπέλη, Ζέκα και Μπουχαλάκη να συνθέτουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής . Ο Μπακασέτας θα ξεκινήσει ως επιτελικός μέσος, πίσω από τους Δώνη και Μασούρα, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης, αντί των Λημνιού και Κουλούρη. Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Λαμπρόπουλος και Μάνταλος.

Από την άλλη πλευρά, η Βοσνία αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τους Σέχιτς, Κβρζιτς, Κοβάτσεβιτς, Μπίτσακσιτς, Κολάνινατς, Τσίμιροτ, Πιάνιτς, Σάριτς, Χαΐροβιτς, Γκόγιακ και Χάτζιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα