Για πάντα στην ΑΕΚ ο αρχηγός

Η ΑΕΚ θα μπει στην "Αγιά Σοφιά" με αρχηγό της τον Πέτρο Μάνταλο!

Νέα Σμύρνη, 29 Οκτωβρίου 2017. Λίγη ώρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του διεθνή άσου, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο, η ενημέρωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ ήταν άμεση: Μετά από επικοινωνία που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ενημερώθηκε ότι απόφαση της διοίκησης είναι να ανανεωθεί πρόωρα το συμβόλαιο του αρχηγού,
ως ένδειξη απόλυτης στήριξης προς το πρόσωπό του, παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Πέρασαν μόλις 18 μέρες από τότε και η δέσμευση προς τον διεθνή άσο έγινε πραγματικότητα. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης (16/11), ο αρχηγός θα παραμείνει στον σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2022, επεκτείνοντας πρόωρα το συμβόλαιό του για τρία επιπλέον χρόνια (κανονικά έληγε το καλοκαίρι του 2019).

Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Περιμένουμε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της.

Ο Πέτρος Μάνταλος μεταγράφηκε από την Ξάνθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στη Super League. Ως αρχηγός την οδήγησε ένα χρόνο μετά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ. Eχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 84 αγώνες πρωταθλήματος με 20 γκολ, σε 23 αγώνες Κυπέλλου με 7 τέρματα και σε 9 αγώνες στην Ευρώπη, σκοράροντας το ένα από τα δυο γκολ της εφετινής εκτός έδρας νίκης στην Κροατία επί της Ριέκα.

Με τον τρόπο αυτό μάλιστα γίνεται πράξη η επιθυμία του Μάνταλου να παραμείνει στον Δικέφαλο, όπως είχε εκμυστηρευθεί στην κάμερα του Novasports.gr στις 16/9.
Keywords
Τυχαία Θέματα