Για νέες τριλογίες Terminator μιλάει ο James Cameron

Δηλαδή... "they'll be back";

Ο συνδημιουργός του Εξολοθρευτή και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ, James Cameron, έκανε νύξεις για μια πιθανή τριλογία Dark Fate, λέγοντας πως υπάρχει "μια μεγαλύτερη ιστορία" για να ειπωθεί στις επόμενες ταινίες.

Ο αρχικός δημιουργός του franchise και σκηνοθέτης/σεναριογράφος

των δύο πρώτων ταινιών, που για τη νέα ταινία "Terminator: Dark Fate" τελεί χρέη παραγωγού, αποκάλυψε πως βλέπει το επερχόμενο sequel ως την αρχή μιας πιθανής ιστορίας τριών ταινιών, αν και παραδέχτηκε πως αυτή η πιθανότητα δύο μελλοντικών προσθηκών, θα εξαρτηθεί κατά έναν μεγάλο βαθμό από την επερχόμενη ταινία του Εξολοθρευτή και την απόδοσή της στο box office.

"Περάσαμε αρκετές εβδομάδες σκεφτόμενοι το τι είδους ιστορία θέλουμε να πούμε ώστε να έχουμε κάτι να προτείνουμε στην Linda [Hamilton]", είπε ο Cameron στο Deadline. "Σηκώσαμε τα μανίκια μας κι αρχίσαμε να κομματιάζουμε την ιστορία κι όταν βρήκαμε κάτι, το είδαμε σαν ιστορία τριών ταινιών, οπότε υπάρχει μια μεγαλύτερη ιστορία να ειπωθεί"."Αν σταθούμε αρκετά τυχεροί ώστε να βγάλουμε λεφτά με το Dark Fate, ξέρουμε ακριβώς πού μπορούμε να πάμε με τις επερχόμενες ταινίες" πρόσθεσε.

Ο σκηνοθέτης αναγνώρισε πως υπήρχε πολλή ορμή κι ένταση γύρω από το project που θα σκηνοθετούσε ο Tim Miller (Deadpool), καθώς η ομάδα προσπάθησε να επιστρέψει στις βάσεις για να δώσει μια "άδεια εικόνα" που θα αγνοούσε κάποια από τα προηγούμενα timeline στο franchise του Εξολοθρευτή, αντί να ξεκινήσει αμέσως μετά τα γεγονότα του πρώτου "Terminator" και του sequel του, "Terminator 2: Judgment Day".

"Ένα από τα πράγματα που φαινόταν προφανές κοιτώντας τις ταινίες που ήρθαν αργότερα, ήταν το ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε τα πάντα στις βάσεις τους και πως πρέπει να αποφύγουμε το λάθος να κάνουμε τα πράγματα υπερβολικά περίπλοκα κι ότι πρέπει να αποφύγουμε ιστορίες που πηδούν στον χρόνο και πηγαίνουν πίσω και μπρος" είπε στο μέσο, εξηγώντας τη λογική του ακολούθησαν για την επερχόμενη συνέχεια.

Ο James Cameron δεν είναι ο μόνος που επιστρέφει από τα παλιά για το νέο project. Τόσο η Linda Hamilton όσο και ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφουν για να επαναλάβουν τους ρόλους του· Sarah Connor και μια διαφορετική βερσιόν του μοντέλου T-800 αντίστοιχα. Επίσης, ο Edward Furlong, που πρωταγωνίστησε ως John Connor στο T2, μπήκε και αυτός στο cast, μαζί με τους νεοφερμένους Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna και Diego Boneta. Τέλος, ξέρουμε επίσης πως το "Dark Fate: θα απευθύνεται σε ενήλικους, εξού και η σήμανση R, ενώ θα αποτελεί και άμεσο sequel του Judgment Day.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Terminator: Dark Fate/Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο - 1ο Επίσημο Trailer (Υποτιτλισμένο) Ο Εξολοθρευτής επιστρέφει στο πρώτο trailer του Terminator: Dark Fate [Αποκλειστικό] Νέες φωτογραφίες από το Terminator: Dark Fate

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα