Για μια θέση στα σαλόνια (part I)

Ο Πλατανιάς υποδέχεται στο γήπεδο Περιβολίων τον ΟΦΗ στον πρώτο αγώνα μπαράζ για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τη νέα αγωνιστική περίοδο (21:30). Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν σκορ, που θα τους δίνει προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Ηράκλειο. Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ
θέλει να κάνει από την Κυριακή το βήμα παραμονής στην κατηγορία, μετατρέποντας τη ρεβάνς του “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” σε τυπική διαδικασία.

Οι Χανιώτες αναμένεται να παραταχθούν με τον Γκοτ στην εστία και τους Ρουσσάκη, Κόρτσαμ και Τσαμούρη στην άμυνα. Οι Ποζατζίδης και Ουές θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Παπανικολάου, Μποσέτι και Νίλι να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Λουκίνας και Μπιανκόνι θα είναι οι δυο επιθετικοί.

Από την άλλη πλευρά, οι Ηρακλειώτες θα παραταχθούν με τον Στρέζο στην στία και τους Παπάζογλου, Γιαννούλη, Κοροβέση και Μπράουν στην άμυνα. Οι Νέιρα και Μεγιάδο θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Βαζ, Φερείρα και Ναμπί να αποτελούν την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Σασί.
Keywords
Τυχαία Θέματα