Γερμανία: Επιστρέφει εσπευσμένα στη Μαδρίτη ο Κρόος

Γερμανία: Επιστρέφει εσπευσμένα στη Μαδρίτη ο Κρόος npiliosΤρί, 03/23/2021 - 20:23

Χωρίς τον Τόνι Κρόος θα παραταχθεί η Εθνική Γερμανίας στα πρώτα τρία παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, καθώς ο άσος της Ρεάλ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε ήδη από την πατρίδα του, προκειμένου να επιστρέψει στη Μαδρίτη και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον Γιοακίμ Λεβ ο 31χρονος μέσος έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, όχι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μην

επιβαρυνθεί στους επερχόμενους αγώνες με Ισλανδία, Ρουμανία και Βόρεια Μακεδονία.

Φυσικά οι Μερένχες περιμένουν τον παίκτη τους πίσω στην Ισπανία προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να εξακριβωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Μάλιστα ο Ζινεντίν Ζιντάν φίλαθλοι της Ρεάλ βρίσκονται σε... αναμμένα κάρβουνα, διότι ακολουθεί πρόγραμμα... φωτιά, καθώς οι Μαδριλένοι υποδέχονται στις 6/4 τη Λίβερπουλ, για τα προημιτελικά του Champions League, ακολουθεί το "clasico" με την Μπαρτσελόνα (10/4) και η ρεβάνς με τους πρωταθλητές Αγγλίας στο "'Ανφιλντ" (14/4).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Germany - Ποδόσφαιρο Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Germany ΕΥΡΩΠΗ Πρόβλημα με τον Τόνι Κρόος στην Εθνική Γερμανίας, με τον πολύπειρο χαφ να γυρίζει πίσω στην Ισπανία. Article publish on Τρί, 03/23/2021 - 20:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα