Γεμίζει το cast της live-action σειράς Cowboy Bebop

Προχωράει κι αυτό...

Το Netflix ανακοίνωσε το βασικό cast της επερχόμενης live-action σειράς "Cowboy Bebop" αποκαλύπτοντας ποιοι θα παίξουν τους Spike, Jet, Faye και Vicious.

Ο John Cho, γνωστός από τα "Star Trek" και "Exorcist", θα υποδυθεί τον Spike Spiegel,

έναν κυνηγό επικηρυγμένων. Ο Mustafa Shakir, από το "Luke Cage", θα είναι ο Jet Black, καπετάνιος του Bebop. Η Daniella Pineda του "Jurassic World: Fallen Kingdom" θα παίξει την κυνηγό επικηρυγμένων, Faye Valentine. O Alex Hassell, από τα "The Red Sea Diving Report" και "Suburbicon", θα είναι ο αντίπαλος της σειράς, Vicious.

Hi amigos and all 300,000 bounty hunters in the star system! Happy to announce that @JohnTheCho, @_mustafashakir_, @Maniella, and Alex Hassell have been cast in the #CowboyBebop Live Action TV Drama.

— NX (@NXOnNetflix) April 4, 2019

Ο Alex Garcia Lopez, που έχει δουλέψει στα "Daredevil', "The Punisher" και "The Witcher", θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια από τα 10 της πρώτης σεζόν. Ο Christopher Yost (Thor: Ragnarok), θα γράψει το πρώτο επεισόδιο.

Showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner και Scott Rosenberg. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται κι οι Yost, Marty Adelstein, Becky Clements, Yasuo Miyakawa, Masayuki Ozaki, Shin Sasaki, Tetsu Fujimura και Matthew Weinberg.

Το "Cowboy Bebop" αρχικά έκανε το ντεμπούτο του το 1998 στην Ιαπωνία, και είναι η ιστορία "των Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine και Radical Ed: μιας ομάδας από κυνηγούς επικηρυγμένων που τρέχουν να ξεφύγουν από το παρελθόν του καθώς κυνηγάνε τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος. Θα σώσουν μέχρι και τον κόσμο... για τη σωστή ανταμοιβή".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΠρωταγωνιστή βρήκε η μιούζικαλ σειρά του Damien ChazelleLa Casa de Papel: Parte 3 - Netflix TrailerNetflix Απρίλιος 2019 - Νέο Υλικό

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα