Γέμισε το ΠΑΟΚ Sports Arena

Επέστρεψαν οι Γκος και Τζάκσον από τις ΗΠΑ και πλέον όλοι οι «ασπρόμαυροι» είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Με την παρουσία όλων των παικτών συνεχίστηκε σήμερα (24/4) το πρόγραμμα του «Δικέφαλου», με δύο προπονήσεις στο ΠΑΟΚ Sports Arena. Με την επιστροφή των Φιλ Γκος και Νταρνέλ Τζάκσον από τις ΗΠΑ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έσβησε και τα δύο τελευταία ονόματα που είχε γραμμένα στο απουσιολόγιό του.

Το πρωί το πρόγραμμα της ομάδας περιλάμβανε
ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα έγινε προπόνηση τακτικής. Στη δεύτερη προπόνηση ήταν που συμμετείχαν οι δύο Αμερικανοί παίκτες των «ασπρόμαυρων», μετά την επιστροφή από την πατρίδα τους.

Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Λάκι Τζόουνς ανέβασαν και σήμερα ρυθμούς, συνεχίζοντας την σταδιακή τους ένταξη στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο Δημήτρης Καραμανώλης. Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται αύριο με μία προπόνηση το απόγευμα.

Στο μεταξύ, τo μεσημέρι της Τετάρτης (25/4) είναι προγραμματισμένη η απολογία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, «για όσα υπερβολικά αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς ΠΑΟΚ – Λαύριο», όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι» στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο «Δικέφαλος» θα απολογηθεί μέσω του δικηγόρου της ΚΑΕ και παρουσία του συμβούλου της διοίκησης, Χρήστου Καραμπέρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα