Γαβριηλίδης: «Μόνο το ΟΑΚΑ προσφέρεται για σωστή διοργάνωση».

Ο πρόεδρος της επιτροπήςκυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε για τον τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ,τονίζοντας ότι μόνο το ΟΑΚΑ είναι το γηπέδου που προσφέρει ασφάλεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον τελικό: «Επειδή είμαι αισιόδοξο άτομο πιστεύω ότι δεθα έχουμε

τίποτα φέτος αν φυσικά θέλουμε όλοι, ομάδες, φορείς, αστυνομία.Επειδή συμμετέχω πέντε χρόνια σε αυτή τη φάση, εκτός από πέρσι, θεωρώ ότι θα τακαταφέρουμε και δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Με την εμπειρία όλων θα έχουμεένα πολύ καλό τελικό».

Για το γήπεδο: «Πριν τους ημιτελικούς είχαμε κάνει μιαερώτηση σαν επιτροπή στην ομοσπονδία και ο κ.Γραμμένος είπε ότι δε πρόκειται νααλλάξει το μέρος. Γιατί όπως νομίζω και εγώ από θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει άλλογήπεδο. Το ΟΑΚΑ προσφέρεται για να έχουμε τη σωστή διοργάνωση».

Για το πότε είναι η πρώτη συνάντηση για τον τελικό: «Θαγίνει μια συνεννόηση μεταξύ όλων των φορέων, αστυνομίας, Υπουργείου και όλωντων σωμάτων που εμπλέκονται. Θα ορίσουμε την ημερομηνία για τη πρώτη συνάντησηκαι φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλες».

Για το αν υπάρχουν αιτήματα από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Αν θυμάμαικαλά, όταν είχε ανακοινώσει την απόφαση ο κ.Γραμμένος και οι δύο είχαν πει ότιδεν έχουν πρόβλημα να παίξουν στο ΟΑΚΑ».

Για τα εισιτήρια του τελικού: «Αυτό είναι αποκλειστικά θέματης αστυνομίας και τι εγγυήσεις θα μας δώσει για το πόσο κόσμο μπορεί να έχειώστε να μην υπάρξουν θέματα. Θα δούμε τι ζώνες και τι μέτρα θέλουν να πάρουνκαι θα πράξουμε αναλόγως».

Για τη συνάντηση του κ.Γραμμένου για το GREXIT: «Δε νομίζωνα υπάρξει τέτοιο θέμα αν γίνουν οι προϋποθέσεις που θέλουν. Γιατί άλλα λένε τημια μέρα άλλα την άλλη. Μόνο κάποιες διαρροές από τα μέσα ή την Ομοσπονδία αλλάδεν έχει φτάσει στο αυτί μου κάτι για τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτές τις συζητήσειςτις κάνει ο πρόεδρος με τους αρμόδιους».


Keywords
Τυχαία Θέματα