Γάνδη – Άντερλεχτ 1-0: Τισουντάλι από το πουθενά! (hls)

Γάνδη και Άντερλεχτ είναι ισόβαθμες στους 58 πόντους δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, όμως η ομάδα του Χέιν Φανχάζεμπρουκ υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω περισσότερων νικών και έχει το προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι – οφ διεκδίκησης του τίτλου με έβδομο σερί τρίποντο!

Οι φιλοξενούμενοι, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, είχαν τις φάσεις για να σκοράρουν με Ρεφαέλοφ, Ζίρζκεϊ, Φερσχάρεν, Χουντ και Γκόμεθ, όμως ο τερματοφύλακας Ρουφ στάθηκε στο ύψος του απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Έτσι

η Γάνδη, που ειδικά στο β’ έδειχνε αποκαμωμένη μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, στη μοναδική της φάση στο 81ο λεπτό, εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των πρωτευουσιάνων και «εκτέλεσε» με τον αρχισκόρερ Τισουντάλι, έπειτα από πανέμορφη πάσα του Κουμς.

Γάνδη (Φανχάζεμπρουκ): Ρουφ – Τορουναρίγκα, Ενγκαντέ, Οκούμου – Σαμουάζ (85′ Χανκ – Όλσεν), Γιούλσαγκερ (80′ Οβούσου), Κουμς, Οτζίτζα – Οφόε, Κάστρο – Μόντες (85′ Φορτούνα) – Ντεπουάτρ (80′ Λέμαγιτς), Τισουντάλι (90+3′ Μπέζους).
Άντερλεχτ (Κομπανί): Φαν Κρόμπρουχε – Μουρίγιο, Μαγκαγιάν Χουντ, Γκόμεθ – Φερσχάρεν (85′ Αμούζου), Κάλεν, Ασιμέρου, Ρεφαέλοφ (77′ Ελ Χατζ) – Κουαμέ, Ζίρκζεϊ (78′ Ραμάν).

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα