Γαλανόπουλος: "Μας λείπει η σταθερότητα" (video)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη σταθερότητα, που δεν εμφαν΄ζιει η ομάδα του την τρέχουσα σεζόν σε σύγκριση με την περασμένη. Εκεί απέδωσε ο Έλληνας μέσος της "Ένωσης" το γεγονός ότι οι "κίτρινοι" δεν παίρνουν καλά αποτελέσματα.

Αρχικά δήλωσε στη NOVA: "Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Άρη εντός, κανένα ντέρμπι δεν κερδίσαμε. Μόνο δυσαρεστημένοι είμαστε. Μιλάμε, κάνουμε δηλώσεις, αλλά πρέπει να δούμε στις πράξεις τι καταφέρνουμε".

Και συνέχισε: "Δεν λείπει κάτι
από την επίθεση. Η σταθερότητα, γενικώς, είναι που μας λείπει. Την είχαμε την περασμένη σεζόν, αλλά όχι αυτήν. Μπορούμε να το γυρίσουμε. Ο αντίπαλοι είναι καλοί, εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε. Σήμερα το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο γκολ και πιστεύω ότι είναι δίκαιο το 0-0".

Ερωτώμενος για άλλα πράγματα που φταίνε στην ομάδα του, απάντησε: "Δεν θα σταθούμε σε δικαιολογίες. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι φταίει. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να δούμε που είμαστε".

Για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ και το στόχο της ομάδας ως το φινάλε της σεζόν τόνισε: "Δεν μνορούμε να παρουσιάζουμε αυτό το πρόσωπο. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν πάμε καλά, πρέπει να το γυρίσουμε αυτό. Ο Ατρόμητος, που είναι μπροστά μας, μας δυσκολεύει στην έδρα του, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη".

Για να καταλήξει: "Η εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν ήταν προβληματική, όπως συνέβη με Άρη. Παίζαμε με αντίπαλο που έπαιζε με έντεκα πίσω. Δεν είχαμε τρόπο να ξεκλειδώσουμε την άμυνα. Αυτό πρέπει να βρούμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα