Γ. Χαμ – Λίβερπουλ 1-3 : «Κλείδωσε» τα «σφυριά» στα αποδυτήρια (HL)!

Γ. Χαμ – Λίβερπουλ 1-3 : «Κλείδωσε» τα «σφυριά» στα αποδυτήρια (HL)!antaloΚυρ, 01/31/2021 - 20:44

Με την ίδια συνταγή επιτυχίας προ ημερών στο επιβλητικό γήπεδο της Τόττεναμ, η Λίβερπουλ πέτυχε απόψε την 2η συνεχόμενη νίκη στην Βρετανική πρωτεύουσα, καταβάλλοντας στο 2ο ημίχρονο της αντιστάσεις της Γουέστ Χαμ 
Η ίδια ώριμη κι εμφατική αντίδραση των ¨κόκκινων», με τον σωστό τρόπο κόντρα – αυτή τη φορά – σε έναν αντίπαλο προερχόμενο από επτά (!) διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αγγλίας.


Έπειτα από ένα περίπου ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο,

οι παίκτες του Κλοπ άφησαν στα αποδυτήρια την όποια νευρικότητα, «κλειδώνοντας» κάπου εκεί και την αισιοδοξία των «σφυριών» αν και αυτό έγινε ακόμα πιο αποτελεσματικά με το πρώτο γκολ του Σαλάχ στο 57’.


Οι αντιδράσεις της ομάδας του Μόγιες έγιναν πιο σπασμωδικέ ενώ οι φιλοξενούμενοι μετουσίασαν την κλάση τους στους περισσότερους ανοιχτούς χώρους ως το φινάλε!
Στο 84’ ο Βαϊνάλντουμ έκανε το 0-2 και ο Αιγύπτιος σταρ δύο λεπτά αργότερα σημείωσε το 3ο γκολ της ομάδας του.
Η Γουέστ Χαμ μείωσε στο τελικό 1-3 με τον Ντόουσον στο 88ο λεπτό.
 

 

 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Ham - Ποδόσφαιρο Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Ham United ΑΓΓΛΙΑ Καταιγιστική για 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας στο 2ο ημίχρονο η Λίβερπουλ νίκησε με 3-1 την Γουέστ Χαμ. Δύο γκολ πέτυχε ο Σαλάχ (57', 86') κι ένα ο Βαϊνάλντουμ (86') ενώ ο Ντόουσαν μείωσε αμέσως μετά Article publish on Κυρ, 01/31/2021 - 20:44 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα