Φροζινόνε – Ίντερ 0-5: Η πρωταθλήτρια δεν «χαρίστηκε» (videos)

Ίντερ και Φροζινόνε «άνοιξαν την αυλαία» στην 36η αγωνιστική της Serie A. Οι πρωταθλητές Ιταλίας διεύρυναν τις νίκες τους με το εμφατικό 5-0 στο «Μπενίτο Στίρπε» και πήρε τη νίκη απέναντι στην Φροζινόνε.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Ζορτέα να απειλεί, αλλά το σουτ του πέρασε εκτός. Στο 19’ η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Τουράμ και τον Φρατέζι να σκοράρει. Στο 25’ ο Μπρεστσιάνι απείλησε την εστία του Σόμερ, αλλά ο Ελβετός τερματοφύλακας αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-1.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 49’ με τον Ρεινιέρ, αλλά ο Σόμερ σταμάτησε το σουτ του.

Ένα λεπτό μετά, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν και δεύτερο γκολ, ο Φρατέζι θα δώσει την πάσα στον Αρναούτοβιτς και αυτός θα διευρύνει το προβάδισμα των «νερατζούρι».

Στο 77’ ο Μπουτσάναν έκανε το 0-3 για την Ίντερ, ωστόσο, η Ίντερ δεν σταμάτησε εκεί. Στο 80’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες με ωραία ενέργεια στην αντίπαλη περιοχή έκανε το 0-4. Στο 85′ ο Μάρκους Τουράμ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα». Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 5-0 υπέρ της Ίντερ. Επομένως, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έφτασε του 92 βαθμούς, ενώ η Φροζινόνε βρίσκεται μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 32, δύο περισσότερους από τη 18η Ουντινέζε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φροζινόνε (Ε. Ντι Φραντσέσκο): Τσεροφολίνι- Λιρόλα (71’ Χαρούι), Οκόλι (82’ Μοντερίσι), Μπονιφάτσι- Τζορτέα, Ματζιτέλι (38’ λ.τρ. Τζέλι), Μπρεσιανίνι, Βαλέρι- Μ. Σουλέ, Ρεϊνιέρ (71’ Κ. Ζόρζε)- Κεντίρα (82’ Ιμπραΐμοβιτς)

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Σόμερ- Μπίσεκ, Ντε Φράι, Κ. Αουγκούστο- Ντι Μάρκο (72’ Μπουτσάναν), Μπαρέλα (75’ Σένσι), Ασλάνι, Φρατέσι (63’ Κλάασεν), Νταρμιάν (46’ Κουαδράδο)- Αρναούτοβιτς (63’ Λ. Μαρτίνες), Μ. Τουράμ

Keywords
Τυχαία Θέματα