Φόβος και ... Πρίγιο


Στη χειμερινή περίοδο της σεζόν 2016-17 ο ΠΑΟΚ έκανε μια – ακόμη – προσπάθεια ενίσχυσης. Ανάμεσα στα πρόσωπα που αφίχθησαν στην Τούμπα ήταν κι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο υψηλόσωμος, γεννημένος στην Ελβετία αλλά σερβικής καταγωγής επιθετικός, άφησε τη Λέγκια Βαρσοβίας με τον ΠΑΟΚ να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, καθιστώντας τον ως μια από τις πλέον δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία του. Λίγους μήνες πριν από τη συμπλήρωση δυο χρόνων
στον «Δικέφαλο» με περισσή ασφάλεια μπορεί κανείς να πει πως τα λεφτά του τα έβγαλε και με το παραπάνω καθώς σε σύνολο εβδομήντα αγώνων ως τώρα έχει σημειώσει σαράντα τέσσερα γκολ, με το εξωπραγματικό ποσοστό του περισσότερο από ένα γκολ ανά δυο αγώνες.

Στην πρώτη φορά που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, στις 5 Μαρτίου 2017 ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στην Τούμπα, ενώ πέρσι επικράτησε του Καρίμ Ανσαριφάρντ κόβωντας πρώτος το νήμα του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα με δέκα εννιά γκολ. Φέτος δείχνει να συνεχίζει εκεί απ’ όπου σταμάτησε την περσινή σεζόν με το κοντέρ να έχει καταγράψει επτά γκολ σε έντεκα αναμετρήσεις με πλέον πρόσφατα τα δυο τέρματα που σημείωσε στη νίκη επί της ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα