Φουτουριστικές εμφανίσεις από τις νέες αφίσες του "Gintama 2"

Επιστρέφουν οι ηθοποιοί του "Gintama" για το sequel.

Το sequel του "Gintama" περιμέναμε από τον Νοέμβριο του 2017, όταν ανακοινώθηκαν και τα σχέδια για τη συνέχεια της πρώτης ταινίας. Πλέον το "Gintama 2" έχει τίτλο, ημερομηνία πρεμιέρας και νέες αφίσες.

Σύμφωνα με το comicbook, η live-action ταινία θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη τα arc "Shinsengumi Crisis" και "Shogun Reception". Στα 5 επεισόδια του "Shinsengumi Crisis"(101-105, 17o arc), ένα καταραμένο σπαθί θέτει

σε κίνδυνο τη ζωή του Hijikata ενώ, παράλληλα, επιστρέφει ο Itou Kamotarou για να ενισχύσει, αρνητικά, την κατάσταση.

Στο sequel με τίτλο "Gintama 2: The Law is Surely There to be Broken", θα επιστρέψουν οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους κεντρικούς ρόλους της πρώτης ταινίας, Shun Oguri(Gintoki Sakata), Masaki Suda(Shinpachi Shimura) και Kanna Hashimoto(Kagura).

ついにッ

タイトル決定&
エピソード解禁‼️‼️


タイトルは
銀魂2 掟は破るためにこそある
に決定!!

史上最もアツい「真選組動乱篇」、そして隠れ人気キャラの“将ちゃん”が登場する、最も笑える「将軍接待篇」のハイブリッド超大作!

新キャラクター5名のシルエットも解禁!#映画銀魂pic.twitter.com/dooX9Pca1o

— 映画『銀魂2』公式 (@gintama_film) 13 Ιουνίου 2018

Θα τους ακολουθήσουν οι Masami Nagasawa ως Tae Shimura, Yuya Yagira ως Toushirou Hijikata, Kankuro Nakamura ως Isao Kondou και Ryo Yoshizawa ως Sougo Okita.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου στους ιαπωνικούς κινηματογράφους. Τα έσοδα της πρώτης ταινίας "Gintama" άγγιξαν το ποσό των $8.9 εκατομμυρίων μέσα στις πρώτες τέσσερις ημέρες προβολής της, ενθαρρύνοντας την πραγματοποίηση του sequel και προβλέποντας άλλη μία επιτυχία για το franchise του "Gintama".

Το anime προχωράει εξίσου καλά, με το 64ο arc, "Silver Soul", του manga να έχει βρει την πορεία του.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Δεύτερη σεζόν αποκτά το anime "Τοkyo Ghoul:re"Tίτλοι τέλους για το manga του "Tokyo Ghoul:re" σε τρία κεφάλαιαΤο νέο trailer της live-action ταινίας "Bleach" φέρνει πολλές αποκαλύψεις

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα