«Φουντώνουν» οι φήμες για Ράφα Μπενίτεθ

O επίσημος Πανσθηναικός βέβαια το διαψεύδει, ωστόσο, ο ξένος τύπος με εκτενείς αναφορές στην διαφαινόμενη συνεργασία Παναθηναϊκού – Μπενίτεθ, γράφει ότι ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή στους πάγκους.

Μάλιστα, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που θέλουν τον 65χρονο προπονητή να συζήτησε χθες το απόγευμα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Σύμφωνα

με τις ίδιες πηγές ο διάσημος τεχνικός ζήτησε ένα μικρό χρονικό διάστημα για να δώσει την οριστική του απάντηση.

Αν τελικά πει το ναι η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα έχει διάρκεια για 2.5 χρόνια, με συνολικές ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα 3.8 εκ ευρώ, (μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του).

Πρόκειται για μια συνεργασία που θα προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο ευρύτερο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Παρά τις φήμες πάντως, πρέπει να τονίσουμε και πάλι ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε επίσημη διάψευση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα στηρίζει τον νυν προπονητή Χρήστο Κόντη, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και στο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Φέγενορντ.

Υπάρχουν ωστόσο, ισχυρές ενδείξεις πως η διοίκηση έχει αποφασίσει να τηρήσει στάση αναμονής μέχρι να ολοκληρωθεί το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, θέλοντας να αποφύγει εντάσεις και αποπροσανατολισμό της ομάδας ενόψει μιας καθοριστικής αναμέτρησης.

Αν τελικά το σενάριο επιβεβαιωθεί, δεν αποκλείεται αμέσως μετά τον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους, ή το ματς της Ολλανδίας, να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, με την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας να έρχεται σε μια χρονική στιγμή που θα έχει μικρότερο αγωνιστικό ρίσκο και μεγαλύτερο επικοινωνιακό αντίκτυπο.

Το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ, με την τεράστια εμπειρία του σε κορυφαίες ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης, δίνει αίγλη στον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές και η μετακίνηση του Ισπανού στον πάγκο του τριφυλλιού τελικά υλοποιηθεί, θα πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο ηχηρές συνεργασίες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι τότε, το μόνο σίγουρο είναι πως το θέμα παραμένει ανοικτό και το παρασκήνιο ιδιαίτερα έντονο, με τις εξελίξεις να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε φυσικά ότι την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η ομάδα θα δώσει ένα πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στον ισχυρό Άρη σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Χρήστος Κόντης δεν θα έχει στην διάθεση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Ντέσερς, Ρενάτο Σάντσεζ και Πελίστρι, που είναι τραυματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα