Φούντας: Τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για... φτύσιμο σε αντίπαλο (pic)

Φούντας: Τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για... φτύσιμο σε αντίπαλο (pic)npiliosΔευ, 01/18/2021 - 22:23

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την αυστριακή Bundesliga ο Ταξιάρχης Φούντας για την κίνησή του να φτύσει τον Λούκας Μάλιστσεκ.

Ο Έλληνας άσος... έφαγε «βαριά» καμπάνα από τη Διοργανώτρια Αρχή για αυτή του τη συμπεριφορά στο φιλικό της Ραπίντ Βιέννης με την Αντμίρα Βάκερ, με την ομάδα του φυσικά να αποδέχεται αυτή την ποινή.

«Ο Φούντας

έκανε κακό στην ομάδα και την εικόνα της με την απειθαρχία του. Αποδεχόμαστε την τιμωρία και θα υπάρξουν και άλλες συνέπειες. Απολογούμαστε και στον παίκτη της Αντμίρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ζόραν Μπάρισιτς.

Η ανάρτηση:

Urteile Senat 1:
Taxiarchis Fountas (@skrapid): 4 Spiele Sperre - Tätlichkeit
Amadou Dante (@SKSturm): 1 Spiel Sperre - Verhinderung einer offensichtlichen Torchance pic.twitter.com/w1MLOs3BBv — Fußball-Bundesliga (@OEFBL) January 18, 2021

ΑΥΣΤΡΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Rapid Wien - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Rapid Wien ΑΥΣΤΡΙΑ «Βαριά» καμπάνα στον Ταξιάρχη Φούντα, για τη συμπεριφορά του στη φιλική αναμέτρηση της Ραπίντ Βιέννης με την Αντμίρα Βάκερ. Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 22:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα