Φουλάρουν οι μηχανές για την «Αγιά Σοφιά»

Η δικαίωση της ΑΕΚ στο Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε τη δυνατότητα στους ιθύνοντες της ομάδας, να στρέψουν την προσοχή τους στη δεύτερη φάση των έργων για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του να επισπεύσουν τις διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή των κερκίδων του νέου γηπέδου. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η θεμελίωση και η κατασκευή των κερκιδών, θα κρατήσει
περίπου ένα χρόνο.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένος να βάλει 15 εκατομμύρια ευρώ, για τα συγκεκριμένα έργα. Το συνολικό κόστος της συγκεκριμένης φάσης κατασκευής του νέου γηπέδου θα κοστίσει 21 εκατομμύρια ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από τους Πόλυ Χατζηιωάννου και Πέτρο Παππά, οι οποίοι θα βάλουν από δυο εκατομμύρια ευρώ, ενώ ένα εκατομμύριο ευρώ θα βάλει και κάποιο πρόσωπο, το οποίο ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν χρηματοδότη για το ένα εκατομμύριο ευρώ, που απομένει, κάτι που σύντομα θα ξεκαθαρίσει.

Τα χρήματα αυτά θα μπουν μέσω της «Δικέφαλος 1924». Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν και τα χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς επίσης και τις κινήσεις για την υπογειοποίηση. Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί από την πλευρά της Ένωσης περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ, που αφορούν την έκδοση των αδειών, τις εκσκαφές και τα δικαστικά έξοδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα