Φούλαμ – Μπόρνμουθ 2-2 : Κράτησε το αήττητο η Μπόρνμουθ (hls)

Με φόρα από το αήττητο

Στο Κρέιβεν Κότατζ η Μπόρνμουθ είναι αήττητη από το 1992. Μπήκε στο γήπεδο αήττητη για πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα και η καλή ψυχολογία φάνηκε από το πρώτο λεπτό ή από το δεύτερο αν προτιμάτε.

Μετά από ένα λεπτό και δύο δευτερόλεπτα ο Σολάνκι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η ισοφάριση ήρθε με στημένη μπάλα από κεφαλιά του Ντιόπ (22′).

Η κακή αμυντική συμπεριφορά όμως της Φούλαμ επέτρεψε το 1-2 του Λέρμα (29′) ενώ ο Λενο κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι με εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Σμιθ (40′).

Το
ημίχρονο του Μίτροβιτς

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Μίτροβιτς, σε άλλη μια στημένη μπάλα, κέρδισε το πέναλτι από το Λέρμα πανέξυπνα.

Το εκτέλεσε ο ίδιος και έφτασε τα επτά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για το 2-2 (52′).

Από εκεί και πέρα ο Μίτροβιτς ήταν αυτός που απείλησε δύο φορές (85′ και 90+3) αλλά δεν κατάφερε να επαναφέρει τους Λονδρέζους στις νίκες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑΟ Ντόμινικ Σολάνκι σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς απέναντι στην Φούλαμ. Πέτυχε το 50ο του γκολ στις επαγγελματικές κατηγορίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου στο 50ο του ματς στην Premier League.Το 100ο του ματς στην Premier League έπαιξε ο Ντιόπ και το συνδύασε με γκολΑπό το καλοκαίρι του 2021 και μετά ο Μίτροβιτς έχει πετύχει 50 γκολ στις επαγγελματικές κατηγορίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου, με διαφορά τα περισσότερα από όλους.Η Μπόρνμουθ είναι αήττητη από το 1992 στην έδρα της Φούλαμ

Φούλαμ : Λένο – Ντεκόρντοβα-Ριντ, Ντιόπ, Ριμ, Ρόμπινσον – Ριντ (46′ Κέρνι), Παλίνια – Τζέιμς (46′ Γουίλιαν), Περέιρα (87′ Βινίσους), Κεμπανό (62′ Γουίλσον) – Μίτροβιτς

Μπόρνμουθ : Νέτο – Φρέντερικς, Μέπαμ, Σενέσι, Σμιθ – Λέρμα, Κουκ – Κρίστι (89′ Στέισι), Μπίλινγκ (80′ Ζεμούρα), Ταβερνίε (75′ Άντονι) – Σολάνκι (84′ Μουρ)

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Keywords
Τυχαία Θέματα