Φωτογραφίες από τα σκηνικά της σειράς "Watchmen" αποκαλύπτουν μέρος της πλοκής της

Προσοχή, πιθανόν υπάρχουν spoilers...

H τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου graphic novel, "Watchmen" έχει ξεκινήσει τα γυρίσματά της στην πόλη του Macon της Τζώρτζια.

Ένας κάτοικος της πόλης, και fan της επερχόμενης σειράς, είχε την ευγενική καλοσύνη να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες και να τις ανεβάσει στο ίντερνετ. Έτσι, μέσω του slashfilm.com, σας φέρνουμε τις φωτογραφίες και κάποιες θεωρίες σχετικά με την πλοκή της νέας σειράς.

Υπάρχει πιθανότητα τα ακολουθούν spoilers.

Όπως θα παρατηρήσετε

και παρακάτω, οι φωτογραφίες μάς φέρνουν σε μια νέα ιστορία. Από την σημαία των ΗΠΑ που έχει αλλάξει, και τα ταξί που δεν είναι πλέον κίτρινα, στις πινακίδες που δείχνουν που μπορούν να πάνε οι άνθρωποι για να προστατευτούν από επιθέσεις γιγάντιων εξωγήινων καλαμαριών. Τέλος, οι τίτλοι στις εφημερίδες μάς λένε ότι ο Adrian Veidt, ή αλλιώς Ozymandias, έχει πεθάνει και ότι ίσως τα γεγονότα που θα παρακολουθήσουμε στη σειρά θα είναι αποτελέσματα των πράξεών του.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens και Andrew Howard, ενώ σκηνοθέτης η Nicole Kassell. Τον ρόλο του showrunner θα αναλάβει ο Damon Lindelof, o οποίος σε γράμμα που δημοσίευσε προς τους fans, ξεκαθάρισε ότι η σειρά δεν θα είναι prequel ή sequel και ότι δεν θα προσαρμόσει με κάποιον τρόπο τις δώδεκα εκδόσεις του Alan Moore και του Dave Gibbons, οι οποίες έγιναν πριν τριάντα χρόνια.

Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να μας πείτε στα σχόλια, για ποιες ταινίες θα μείνετε σπίτι.

Read more on [SITE_NAME]Φωτογραφίες σκηνικών από την σειρά "Watchmen""Watchmen": Σούπερ-πρωταγωνιστές εισέβαλαν στο castO Damon Lindelof υπόσχεται νέους χαρακτήρες και σύγχρονο περιβάλλον για το Watchmen

Πηγή: IGN Greece

Keywords