Φορτούνης: Κάνει διαφορά χωρίς 90λεπτο

Φορτούνης: Κάνει διαφορά χωρίς 90λεπτοastiliadΚυρ, 03/28/2021 - 11:01

Ο Φορτούνης έχει παίξει 24 παιχνίδια αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα, στα 16 εκ των οποίων ήταν στη βασική ενδεκάδα.

Οι αριθμοί αυτοί φαίνονται απολύτως λογικοί για έναν παίκτη που έρχεται από σοβαρό τραυματισμό την προηγούμενη σεζόν και παράλληλα με το πρωτάθλημα έχει συμμετοχές τόσο στο κύπελλο όσο και στην Ευρώπη.

Το πρωτόγνωρο σε ότι αφορά στην περίπτωση του Έλληνα μέσου είναι πως σε κανένα από τα 24 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, σε κανένα από τα 16 που έπαιξε

στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν έμεινε στο γήπεδο για 90 λεπτά. Σε κανένα...

Παρακάτω τα 16 παιχνίδια που ήταν βασικός και έγινε αλλαγή και ο χρόνος που έφυγε από το γήπεδο.

Σε 5 από τα 16 που ήταν στο αρχικό σχήμα έγινε αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Σε 3 μεταξύ 70ου και 80ου λεπτού.
Σε 3 μεταξύ το 60ου και 70ου λεπτού.
Σε 2 παιχνίδια έγινε αλλαγή στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του 2ου ημιχρόνου.
Σε 3 έγινε αλλαγή στο ημίχρνονο.

Ο Φορτούνης δεν έχει παίξει ολοκληρωμένο 90λεπτο κι όμως έχει πετύχει 7 γκολ και είναι 3ος σκόρερ του Ολυμπιακού πίσω από Ελ Αραμπί και Χασάν.
Κυρίως όμως έχει μοιράσει 11 ασίστ και είναι μακράν του δεύτερου κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος σε αυτή την κατηγορία.

Το γεγονός ότι επιλέγεται (όταν δεν έχει ξεκινήσει) ως πρώτος παίκτης για να αλλάξει το ματς, προφανώς δείχνει το πόσο επιδραστιικός είναι για το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Το ότι δεν έχει ολοκληρώσει 90λεπτο σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος ο πρώτος σε ασίστ και 3ος παίκτης του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα αναμφίβολα είναι γεγονός που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off astiliad Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Κώστας Φορτούνης κάνει επιθετική διαφορά για τον Ολυμπιακό και κοντεύει να ολοκληρώσει πρωτάθλημα χωρίς 90λεπτο!  Article publish on Κυρ, 03/28/2021 - 11:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα