Φορτούνης: "Δείξαμε χαρακτήρα και μέταλλο"

Ο άνθρωπος που κέρδισε το πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ, Κώστας Φορτούνης μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για την ισοπαλία και την αντίδραση που είχε η Εθνική Ελλάδας στο ματς με την Βοσνία.

Αναλυτικά:
"Κάναμε την δουλειά του Κώστα (Μήτρογλου), αλλά όλα τα παιδιά βοήθησαν απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, το γυρίσαμε και είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε κιόλας. Δείξαμε χαρακτήρα σαν
ομάδα και συνεχίζουμε.

Εννοείται πως σημαίνει πολλά για εμάς αυτό το 2-2. Κάναμε μια νέα αρχή από το προηγούμενο ματς. Φάνηκε η διάθεση των παικτών. Αντιδράσαμε ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0. Βλέπουμε τη συνέχεια ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι έχουμε μέλλον στην Εθνική.

Όλοι οι παίκτες βοήθησαν. Απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους δείχνει τι μπορείς να κάνεις σαν ομάδα και δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο. Μπήκε ο Δημήτρης ο Κολοβός βοήθησε με το γκολ του. Δεν υστέρησε κανείς. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.

Είμαστε νέα ομάδα, νεαροί σε ηλικία. Αντιδράσαμε. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως δεν μας αξίζει να έχουμε αυτήν την εικόνα. Τα αλλάξαμε όλα και φάνηκε στο Β' ημίχρονο.

Είναι καθαρά και τα δύο. Και το πέναλτι και η κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει".
Keywords
Τυχαία Θέματα