Φονικό στον Μυλοπόταμο: Λογομάχησαν και τον πυροβόλησε – “Είναι άρρωστοι” λέει για την οικογένεια του δράση η αδελφή του 22χρονου

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου θα οδηγηθεί ο δράστης του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου με θύμα τον 22χρονο Κώστα Χ. Αυτό μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ της συγκλονισμένης κρητικής κοινωνίας από ακόμη μια ανθρωποκτονία που σημειώνεται μεταξύ συγχωριανών στο νησί.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο 44χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του και μάλιστα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου.

Η φωτογραφία αυτή φέρεται να είναι το δράστη της ανθρωποκτονίας 22χρονου

στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Μεταδίδεται και από τοπικά ΜΜΕ.

Παρέδωσε και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό άνδρα έξω από το σπίτι της αδερφής του.

Έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου λίγο μετά τις 11 το πρωί συνοδευόμενος από το δικηγόρο του. Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του φονικού φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και να παρέδωσε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 22χρονο.

Κατά την προανάκριση, ο καθ’ ομολογία δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς τους λόγους που όπλισαν το χέρι του με αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού άνδρα που πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο 22χρονος ήταν προκλητικός την ώρα που εκείνος θρηνούσε για τον πατέρα του και ότι το θύμα έπινε και γλεντούσε κάνοντας του μάλιστα παρατήρηση.

“Δεν σεβάστηκε ούτε τη μνήμη του πατέρα μου. Ξεπέρασε κάθε όριο”, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο 44χρονος στους αστυνομικούς.

Οι δύο άντρες φέρονται να είχαν σοβαρό φραστικό επεισόδιο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο νεαρός πατέρας ενός βρέφους εκτελέστηκε με τέσσερις σφαίρες, έξω από το σπίτι της αδελφής του, η οποία τον είδε να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν κτηματικές διαφορές, είχαν λογομαχήσει έντονα λίγη ώρα νωρίτερα μέσα στο χωριό, όταν και – σύμφωνα με πληροφορίες – συναντήθηκαν στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης.

Λίγο αργότερα, ο δράστης με το αγροτικό αυτοκίνητό του, μετέβη στο σπίτι της αδερφής του 22χρονου. Τον πυροβόλησε τρεις με τέσσερις φορές και τράπηκε σε φυγή. Στο χωριό ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ο 22χρονος είχε χτυπηθεί από τα πυρά του 45χρονου και υπέκυψε στα τραύματα που του προκάλεσαν οι σφαίρες. Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο χωριό από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τόσο από το Ρέθυμνο όσο και από άλλες περιοχές του νησιού για τον φόβο βεντέτας.

Ο θρήνος της αδελφής του 22χρονου

Σπαρακτική είναι η ανάρτησή της στο Facebook, με την οποία απευθύνει πολλά “γιατί” στο νεκρό αδελφό της.

Η γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονική επίθεση “μιλάει” στον 22χρονο, εκφράζοντάς του και την αγωνία της για το δικό της γιο, που είχε πολύ αδυναμία στον 22χρονο, θείο του, αλλά εκδηλώνει και το παράπονό της για το ότι ο αδελφός της δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτα.. ούτε καν το νεογέννητο γιο του.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα