Φλιώνης: «Να σταματήσουμε το αρνητικό σερί μας» (video)

Ο Δημήτρης Φλιώνης τόνισε πριν από το ματς με την Αβελίνο πως η ομάδα θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί της αλλά κόντρα στην ιταλική ομάδα πρέπει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε να σταματήσουμε το αρνητικό σερί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και είναι ευκαιρία κόντρα σε μία δυνατή ομάδα να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά, δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να
είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν σκεφτόμαστε το ποιοι δεν παίζουν αλλά το ποιοι παίζουν και όσοι θα αγωνιστούν θα πρέπει να είναι έτοιμοι στο 100%. Πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο μας στην επίθεση, να γίνουμε πιο γρήγοροι, να μοιράζουμε σωστά την μπάλα, να πάρουμε τα ελεύθερα σουτ, να πάρουμε μπάλες και να τρέχουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι μια ομάδα που βάζει κοντά στους 80 πόντους, πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά γιατί από την άμυνα ξεκινάμε τα παιχνίδια μας. Πρέπει να πιέσουμε και να τους κουράσουμε και στην επίθεση να είμαστε πιο παραγωγικοί. Είναι καλός ο όμιλος, η Μπεσίκτας είναι ίσως η πιο δυνατή στον όμιλο βάσει ρόστερ αλλά όλες οι ομάδες είναι κοντά βαθμολογικά και τις επόμενες αγωνιστικές πρέπει να είμαστε δυνατοί για να είμαστε στις πρώτες θέσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα