Φλερτάρει με αρνητικό ρεκόρ ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνει φαίνεται πως με την επιστροφή του στην Έβερτον βρήκε και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό. Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε το 10ο γκολ του στη φετινή σεζόν στη νίκη επί της Σουόνζι, διπλασιάζοντας την περυσινή του επίδοση σε σχεδόν διπλάσια ματς (19).

Ο 32χρονος επιθετικός σημείωσε το τρίτο γκολ της Έβερτον, όμως νωρίτερα είχε αστοχήσει από το σημείο το πέναλτι. Αυτή η άτυχη στιγμή τον φέρνει στα πρόθυρα ενός αρνητικού ρεκόρ, καθώς
εάν αστοχήσει σε ένα ακόμα πέναλτι θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ, ο οποίος με τη φανέλα της Νιούκαστλ αστόχησε σε 11 πέναλτι από τα 67 που εκτέλεσε στην καριέρα του.

Αν μάλιστα χάσει δύο πέναλτι θα γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα στην ιστορία της Premier League και μάλιστα στις μισές εκτελέσεις από τον θρύλο της Νιούκαστλ. Αυτή τη στιγμή ο Ρούνει έχει αστοχήσει από τη λευκή βούλα 10 φορές σε 32 απόπειρες.

Όπως και να ‘χει, η έλευση του Ρούνει στα «ζαχαρωτά» έχει επιδράσει θετικά στην απόδοσή του, ενώ έχει βοηθήσει σημαντικά και στη βελτίωση των συμπαικτών του.
Keywords
Τυχαία Θέματα