Φιορεντίνα: Πιόντεκ με την βούλα (pics)

Ο 26χρονος Πολωνός επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει χρόνο στην Ιταλία με τη Τζένοα και τη Μίλαν, εντάχθηκε στους βιόλα με εξάμηνο δανεικό συμβόλαιο με δυνατότητα αγοράς 15 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως ανακοίνωσε η Φιορεντίνα, ο Πιόντεκ θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 19 και θα παρουσιαστεί στους φιλάθλους αργότερα σήμερα το απόγευμα. Έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει δώσει μία ασίστ σε εννέα συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα αυτή τη σεζόν για τη Χέρτα Βερολίνου.

Ο Πιόντεκ

σχολίασε την άφιξή του στη Φλωρεντία, λέγοντας σε ανάρτησή του στο Instagram: «Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ιταλία, όπου πάντα ένιωθα καλά! Ευχαριστώ τη Viola για την εμπιστοσύνη, τώρα θέλω να δείξω τις αξίες μου. Ελπίζω να γιορτάσω πολλές φορές εδώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Krzysztof Piątek (@pjona_9)

Ο Πιόντεκ εξερράγη στη σκηνή τη σεζόν 2018/19, σημειώνοντας 19 γκολ σε 21 εμφανίσεις για τη Τζένοα. Εντάχθηκε στη Μίλαν στη μεταγραφική περίοδο για 35 εκατομμύρια ευρώ και σημείωσε εννέα γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν για τους ροσονέρι. Δυσκολεύτηκε να επαναλάβει τη φόρμα του την επόμενη σεζόν και έτσι εντάχθηκε στη Χέρτα Βερολίνου για 24 εκατομμύρια ευρώ.

PUM PUM PUM #ForzaViola #Fiorentina #ACFFiorentina #Piatek pic.twitter.com/QMNVf5FnIs

— ACF Fiorentina English (@ACFFiorentinaEN) January 8, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα