Φιορεντίνα: Μόνο έτσι μένει ο Βλάχοβιτς!

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ντούσαν Βλάχοβιτς θα μπορούσε να συνεχίσει στη Φιορεντίνα, αλλά μόνο υπό έναν όρο. Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Σέρβος επιθετικός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «βιόλα». Η συμφωνία των 800.000 ευρώ ετησίως του Βλάχοβιτς στο «Stadio Artemio Franchi» λήγει τον Ιούνιο του 2023 και οι διοικούντες συζήτησαν με τον μάνατζερ του, την προοπτική παραμονής του στο σύλλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Φιορεντίνα

του πρόσφερε νέο συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για τις επόμενες πέντε σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του. Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», ο Ντούσαν Βλάχοβιτς θα μπορούσε να συνεχίσει με τη Φιορεντίνα, αλλά μόνο αν αφήσει τον μάνατζερ του, Ντάρκο Ρίστιτς. Ο εκπρόσωπος του Βλάχοβιτς ήθελε να διατηρήσει το 10% της μελλοντικής πώλησης του νεαρού επιθετικού και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, κατέρρευσαν.

Ωστόσο, ο 21χρονος θα μπορούσε να παρατείνει την παραμονή του στο «Artemio Franch»i, αλλά μόνο αν αφήσει τον ατζέντη του που δεν έχει πλέον καθόλου καλές σχέσεις με την ομάδα της Τοσκάνης. Αρκετές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν συνδεθεί με τον Βλάχοβιτς, όπως η Γιουβέντους, η Τότεναμ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα