Φιορεντίνα - Πάρμα 3-3: Φοβήθηκαν την νίκη (hls)

Φιορεντίνα - Πάρμα 3-3: Φοβήθηκαν την νίκη (hls)evlachosΚυρ, 03/07/2021 - 18:14

Ένας αγώνας μέχρι το ογδοηκοστό λεπτό και ένας άλλος αγώνας στο τελευταίο δεκάλεπτο. 

Μέχρι το ογδοηκοστό λεπτό Φιορεντίνα και Πάρμα σε έξι τελικές εντός εστίας μπορεί να σκόραραν από δύο φορές αλλά το ματς ήταν πάρα πολύ κακό. 

Η Φιορεντίνα πήρε δύο φορές το προβάδισμα με ισάριθμες στημένες φάσεις με τους Κουάρτα (28') και Μιλένκοβιτς (42') και η Πάρμα ισοφάρισε με πέναλτι του Κούτσκα (32') και πλασέ του Κούρτιτς (72') σε μια φάση που η άμυνα των γηπεδούχων

κοιμήθηκε.

Οι δύο κόουτς ρίσκαραν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 90ο λεπτό... πάλι από στημένη μπάλα ο Κουάρτα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Πάρμα και στην αντεπίθεση έγινε το 2-3 από τον Μιχάιλα για τους Παρμέντσι.

Η Φιορεντίνα πίεσε και από ένα γύρισμα του Χερμάν Πετσέλα ο Ιακοπόνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 3-3.

Οι βιόλα έσωσαν έναν σημαντικό βαθμό αλλά παραμένουν στην μάχη για την παραμονή και η Πάρμα παραμένει προτελευταία, και χωρίς νίκη πλέον για δεκαεπτά αγώνες. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Fiorentina - Ποδόσφαιρο Parma - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Fiorentina ΙΤΑΛΙΑ Φιορεντίνα - Πάρμα: 3-3 (hls) Submitted by antoniamath11 on Κυρ, 03/07/2021 - 18:21 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/FIORENTINA-PARMA_7-3-21.mp4 ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Φιορεντίνα - Πάρμα, στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθληματος. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Fiorentina Fiorentina - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Από ένα ματς που είχε έξι γκολ αξία είχε μόνο το τελευταίο δεκάλεπτο. Μέχρι εκείνο το σημείο Φιορεντίνα και Πάρμα φοβόντουσαν να κυνηγήσουν την νίκη. Ανταμείφθηκαν στο τέλος με έναν βαθμό με το 3-3.  Article publish on Κυρ, 03/07/2021 - 18:14 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα