Φήμη: H Sony αρχίζει να επικεντρώνεται στο PS5

"Τα PS5 dev kits έχουν κυκλοφορήσει και ακούσαμε καλά πράγματα."

Η Sony έχει τα first-party στούντιο της να επικεντρώνονται στην ανάπτυξη παιχνιδιών του PlayStation 5, αλλά δεν θα μπορούμε να δούμε τους καρπούς αυτής της δουλειάς για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο αναλυτής της βιομηχανίας Daniel Ahmad ο οποίος έχει αναφέρει προηγουμένως

πληροφορίες εκ των έσω πριν από την επίσημη επιβεβαίωση, μίλησε στην ResetEra για να εξηγήσει ότι "γενικά, το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής για τα first party studios της Sony βρίσκεται στο PS5 αυτή τη στιγμή. Είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για το επόμενο gen αλλά φαντάζομαι ότι θα ακούσουμε μερικούς ψιθύρους να βγαίνουν από το GDC. "

Πρόσθεσε ότι "τα PS5 dev κιτ έχουν κυκλοφορήσει και έχω ακούσει θετικά πράγματα γι 'αυτό."

Η Sony έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα οτι έχει ξεκινήσει δουλειά για το PS5, και πως αρκετοί third-party publishers, όπως οι Square Enix, Bethesda και Activision δουλέυουν πάνω σε next-gen παιχνίδια.

Σχεδόν 18% των developers δουλεύουν πάνω σε παιχνίδια για την επόμενη γενιά κονσολών, και δεν θα μας σόκαρε αν μέσα σε αυτόν τον αριθμό υπάρχουν και studio της Sony.

Φαίνεται σαν να μην περίμενε κανείς πολλές ειδήσεις φέτος, ωστόσο ο Ahmad εξηγεί ότι το 2019 θα είναι ένα ακόμη επιτυχημένο έτος για την τρέχουσα κονσόλα της Sony και ότι η εταιρεία εξακολουθεί να έχει "μερικά παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί απο ήδη υπάρχοντα IP με το PS4 στο μυαλό".

Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο. Κάποιοι περιμένουν μια νέα επανάληψη του Xbox που θα αποκαλυφθεί φέτος, όπου δύο μοντέλα του με κωδικό όνομα Xbox Scarlet φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν το 2020.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceΗ Sony ''ανοίγεται'' όλο και πιο πολύ σχετικά με το PlayStation 5H Sony εργάζεται και επίσημα σε κονσόλα επόμενης γενιάςTo ίντερνετ πιστεύει πως βρήκε το κωδικό όνομα του PS5

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα