Φιλίππου: "Η γυναίκα πιο ικανή από τον άνδρα σε συγκεκριμένα πράγματα" (vid)

Φιλίππου: "Η γυναίκα πιο ικανή από τον άνδρα σε συγκεκριμένα πράγματα" (vid)alambosΤετ, 11/11/2020 - 19:59

Κάθε τομέας στη ζωή έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Έτσι και στο ποδόσφαιρο γυναικών υπάρχουν στοιχεία (όπως η φυσική δύναμη) που να το κάνουν να υστερεί σε σχέση με το ποδόσφαιρο ανδρών, αλλά υπάρχουν και στοιχεία όπως η αντίληψη, που μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα εντός γηπέδου όπως μας εξηγεί ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών του ΠΑΟΚ, Σπύρος Φιλίππου.

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή "Τα Πουλέν LIVE: Απόλλων-ΠΑΟΚ"

Ο νεαρός τεχνικός ήταν καλέσμένος στα Πουλέν LIVE: Απόλλων-ΠΑΟΚ και απάντησε στις ερωτήσεις του Αποστόλη Λάμπου, της Μαρίας Ζαφειράτου και του Βασίλη Μπακάλη για έναν χώρο ο οποίος στην Ελλάδα προσπαθεί να απεμπλακεί από τα ταμπού και τα στερεότυπα δεκαετιών. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/POULEN_FILIPPOU_091120.mp4183971711/11/2020 19:52Φιλίππου: Η γυναίκα πιο ικανή από τον άνδρα σε συγκεκριμένα πράγματα



 

Πουλέν Live ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο προπονητής της ομάδας γυναικών του ΠΑΟΚ Σπύρος Φιλίππου, ήταν καλεσμένος στα "Πουλέν LIVE" και ανέλυσε τη διαχείριση μιας γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 19:59 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα