Φεύγει και ο Ρέις από το «τριφύλλι»

Ο Νούνο Ρέις θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τον προσεχή Ιανουάριο, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Μετά τον Γιώργο Κουτρουμπή, ένας ακόμα αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος έχει ήδη εισηγηθεί στη διοίκηση της αποχώρηση του παίκτη από το ρόστερ της ομάδας. Ο Ρέις φέρεται να έχει ενημερωθεί πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει
την καριέρα του και ήδη αναζητεί κάποια πρόταση από την πατρίδα του. Οι «πράσινοι» χρεώνουν στον 26χρονο παίκτη, πως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που πήρε το περασμένο καλοκαίρι από τον Έλληνα τεχνικό.

Δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να δουν την πόρτα της εξόδου από το Κορωπί και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δε βρίσκονται στα πλάνα του Ουζουνίδη. Παράλληλα, θεωρείται δεδομένη η παραχώρηση ποδοσφαιριστών, όπως οι Μολέντο και Χουλτ, προκειμένου να μπουν στα ταμεία της ομάδας χρήματα, που θα διατεθούν για την κάλυψη των χρεών.
Keywords
Τυχαία Θέματα