Φέτελ: «Σπουδαίο πως αποτελούμε έμπνευση»

Συγκεκριμένα μετά τον αγώνα που τον βρήκε στη 10η θέση στο «αντίο» του, ο Σεμπάστιαν Φέτελ στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι που έκανε αυτό που αγαπούσε και το γεγονός πως αποτέλεσε έμπνευση για πολύ κόσμο.

«Είμαι λίγο άδειος τώρα από συναισθήματα. Ήταν μία μεγάλη εβδομάδα… Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απογοητευτικά από αγωνιστικής άποψης, αλλά πολύ χρήσιμα και σημαντικά για εμένα και τη ζωή μου. Συνέβησαν πολλά πράγματα, πράγματα που με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως είναι ένα μεγάλο προνόμιο να βρίσκομαι εδώ και με αυτό έρχονται και ορισμένες ευθύνες.

Ελπίζω

να μεταφέρω μερικές από αυτές στους άλλους οδηγούς να συνεχίσουν την καλή αυτή δουλειά. Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε πως έχουμε τη δύναμη να δώσουμε στον κόσμο έμπνευση με το τι κάνουμε και λέμε. Πιστεύω πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το να οδηγούμε γύρω-γύρω. Αλλά προφανώς είναι αυτό που αγαπάμε.

Μέσω αυτού μπορούμε να μεταφέρουμε ορισμένες από τις αξίες μας και αυτό είναι τεράστιο. Ευχαριστώ για τη στήριξη, τα μηνύματα, τα γράμματα. Θα μου λείψουν όλα αυτά. Σας ευχαριστώ όλους», σημείωσε ο Φέτελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα