Φερνάντο Σάντος για Κριστιάνο Ρονάλντο: “Δεν έχουμε μιλήσει από τότε…”

Σε συνέντευξή του στην “Abola ” , ο Φερνάντο Σάντος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στενή σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο την οποία ποτέ δεν αρνήθηκε λέγοντας πως πλέον δεν υπάρχει αφού οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος.

“Δεν έχουμε μιλήσει από τότε που έφυγα από το Κατάρ. Είχαμε μια πολύ στενή αθλητική και προσωπική σχέση. Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 πέρασε έξι τρομερούς μήνες, ψυχικά και σωματικά. Ξεκίνησε με εκείνη την ατυχία στον ίδιο και την οικογένειά του και που κανείς

μας δεν θα ήθελε να περάσει (ο θάνατος του ενός από τους δίδυμους γιους του). Εκείνη η στιγμή τον επηρέασε πολύ και στη συνέχεια ακολούθησε το αθλητικό κομμάτι. Ο Κριστιάνο δεν συμμετείχε στην προετοιμασία και δεν προπονήθηκε για δύο μήνες. Δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό”.

Τα σύννεφα στις σχέσεις τους ξεκίνησαν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και… πύκνωσαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά, με τον Σάντος να αποφασίζει να αφήσει τον 38χρονο επιθετικό εκτός ενδεκάδας στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις με Ελβετία για τους “16” και Μαρόκο για τους “8”.

Να θυμίσουμε ωστόσο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζήσει μια εκπληκτική περίοδο όταν βρισκόταν δίπλα του ο Φερνάντο Σάντος. Οι δύο τους είχαν κατακτήσει το πρώτο Euro της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου το 2016 και το Nations League το 2019.

Μάλιστα ο Πορτογάλος παίκτης εκείνη την περίοδο έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων, ξεπερνώντας τον Αλί Νταεΐ που είχε 109 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φερνάντο Σάντος, Κριστιάνο Ρονάλντο, “Δεν,fernanto santos, kristiano ronalnto, “den