Φενέρμπαχτσε: Περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα ο Τζόρτζεβιτς

Ο Σέρβος κόουτς αναφέρθηκε στα ταξίδια που θα έχει η τουρκική ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, κάτι που θα επιβαρύνει τους παίκτες του.

Αρχικά, ο Τζόρτζεβιτς δήλωσε: “Θα έχουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και ένα πολύ δύσκολο οδικό ταξίδι στο Μόναχο μπροστά μας. Σίγουρα θα μας περιμένει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στο Μόναχο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, με πολλή κατανόηση ότι το ομαδικό παιχνίδι πρέπει να συνδυαστεί με την ομαδική μας προσπάθεια και τη συνοχή μας’.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος τεχνικός συμπλήρωσε: “Δεν μπορούμε να λύσουμε

τα πράγματα με ατομικά ζητήματα και πρέπει να επιστρέψουμε και να επικεντρωθούμε στις αρχές μας. Κάναμε κάποιες στο τουρκικό πρωτάθλημα, δώσαμε σε κάποιους παίκτες μας λίγο χρόνο ξεκούρασης για να έχουν τη σωστή ενέργεια γι αυτό το πρώτο παιχνίδι του… road trip μας. Και όπως είπα, το δύσκολο πρόγραμμά μας συνεχίζεται με πολλά οδικά ταξίδια και πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι για να κατανοήσουμε πώς θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι. Η Μπάγερν είναι πολύ σκληρή αντίπαλος. Έχουν πολλούς σκληρούς αμυντικούς με μεγάλη εμπειρία. Θα μας περιμένει η φυσική κατάσταση και πρέπει να είμαστε πραγματικά έτοιμοι να απαντήσουμε σε αυτό για να πάρουμε τη νίκη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα