Φενέρμπαχτσε: Μια δύσκολη εξίσωση

H Φενέμπαχτσε θα παλέψει μέχρι και το φινάλε της κανονικής περιόδου να πλασαριστεί στην πρώτη οκτάδα και να προλάβει τα playoffs ειδικά τώρα που κατάσταση είναι εύθραυστη χωρίς να γνωρίζει κανένας ποιες θα είναι τελικά οι ομάδες που θα αποτελέσουν τα τέσσερα ζευγάρια της επόμενης φάσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει παρουσιάσει πολλές και μάλιστα μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση της στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, με την εικόνα της σε καμία περίπτωση να μην είναι σταθερή με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει πολλοί αγώνες που ολοκληρώθηκαν με εκτός αγωνιστικής λογικής.

ΠΗΓΗ:
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολλές μπορεί να είναι οι εξηγήσεις για την συγκεκριμένη εικόνα της Φενέρ με τον Τζόρτζεβιτς να βρίσκεται στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα και τις απουσίες να μην έχουν πάψει να συντροφεύουν τους Τούρκους σε ένα πολύ μεγάλο διάστημα της σεζόν μέχρι τώρα και μάλιστα με παίκτες κομβικούς στην όλη λειτουργία του συνόλου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πλέον τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και μάλιστα στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, δηλαδή στην τελική ευθεία της regular season. Οι επιστροφές είναι πολλές με τους Γιαν Βέσελι, Νάντο Ντε Κολό, Ντανίλο Μπαρτέλ και Μαριάλ Σεγιόκ να είναι πλέον διαθέσιμοι και τον Πιέρια Χένρι μέσα στον μήνα να είναι έτοιμος και αυτός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Με τις συγκεκριμένες επιστροφές η Φενέρμπαχτσε θα έχει το ρόστερ της πλήρες και αν καταφέρει τελικά να προλάβει την οκτάδα αλλά και να αποφύγει την τελευταία θέση αυτής τότε είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει μια δύσκολη εξίσωση για τους αντιπάλους της που θα κληθούν να την αντιμετωπίσουν με όλα της τα δυνατά “χαρτιά” διαθέσιμα και μάλιστα στην διαδικασία των playoffs όπου εκεί τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα