Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου 103-68: Νίκη με «διαστημικό» Χέις – Ντέιβις (highlights)

Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Νάιτζελ Χέις – Ντέιβις. Ο Αμερικανός «έσπασε» τα κοντέρ και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της Euroleague. Με τους 50 πόντους που έβαλε κόντρα στην Άλμπα, έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα Euroleague, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Σέιν Λάρκιν (49π. κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου), ενώ την ίδια στιγμή «έσπασε» μερικά ακόμη προσωπικά ρεκόρ (εύστοχα τρίποντα

και δίποντα, αξιολόγηση).

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, η Φενέρ μπήκε φουριόζα στο ματς, πέτυχε 34 πόντους στο δεκάλεπτο και έδειξε από πολύ νωρίς τις ορέξεις της. «Έχτισε» διψήφια διαφορά και με εξαίρεση ένα μικρό «νεκρό» διάστημα προς το φινάλε του ημιχρόνου, όπου η Άλμπα μείωσε σε 49-40, δεν ένιωσε ποτέ πίεση.

Μάλιστα, στην επανάληψη οι Τούρκοι όχι μόνο διαχειρίστηκαν άψογα τη διαφορά που είχαν «χτίσει», αλλά όσο περνούσε η ώρα ξέφευγαν ακόμη περισσότερο. Σε σημείο που στο τέλος οι πάντες ασχολούνταν με το αν τελικά ο Νάιτζελ Χέις – Ντέιβις θα καταρρίψει το ρεκόρ με τους περισσότερους πόντους, με τον Αμερικανό να τα καταφέρνει λίγο πριν το φινάλε. 103 – 66 και ο Χέις – Ντέιβις φτάνει τους 50 πόντους!

Η Φενέρ, λοιπόν, έκανε το καθήκον της και πλέον έχει μπροστά της δύο «τελικούς» με Εφές και Ολυμπιακό για να διεκδικήσει τις πιθανότητες για πλεονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 34-18, 52-40, 83-53, 103-68.

Αναλυτικά ΕΔΩ η στατιστική του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα