Φέγενορτ: Ανακοίνωσε Πράτο

Φέγενορτ: Ανακοίνωσε ΠράτοmkouzoulΠαρ, 01/01/2021 - 23:46

Η Ολλανδική ομάδα έψαχνε παίκτη για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.  

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ρίβερ Πλέιτ, μέχρι το τέλος της σεζόν με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στους στόχους της.  

Ο Πράτο έχει αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες της Νοτίου Αμερικής ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής πέντε φορές. 

Έκανε ντεμπούτο με την Μπόκα το 2007, ενώ έχει ακόμη αγωνιστεί σε Τίγκρε, Ουνιόν,

Λιν, Κατόλικα. Το 2011 βρέθηκε στην Τζένοα που έμεινε για μια σεζόν για να επιστρέψει μετά την Αργεντινή για την Βελέζ Σάρσφιλντ. Το 2015, αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μινέιρο, δύο χρόνια αργότερα στην Σάο Πάολο και το 2018 τον απέκτησε η Ρίβερπλειτ.  

Ο Φρανκ Άρνεσεν τονισε: Με την άφιξη ενός έμπειρου επιθετικού όπως ο Λούκας προσθέτουμε περισσότερες επιλογές στην επίθεση με ένα παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί άμεσα. Αυτό είναι ευπρόσδεκτο στο υπόλοιπο της κρίσιμης σεζόν που έχουμε αρκετές φιλοδοξίες. Είναι καλό για την ομάδα που μπορέσαμε να ενισχύσουμε ένα σημαντικό κομμάτι μας μέχρι το τέλος της σεζόν”. 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Feyenoord - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Feyenoord Rotterdam ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ενίσχυση για την Φέγενορτ που απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον Λούκας Πράτο!   Article publish on Παρ, 01/01/2021 - 23:46 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα