Φέγενορντ-Λάτσιο 3-1: Χωρίς… αντίπαλο οι Ολλανδοί

Οι Ολλανδοί κέρδισαν κατά κράτος τις μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν η ομάδα που επιτέθηκε και δημιούργησε προϋποθέσεις φτάνοντας στην επίτευξη δύο τερμάτων πριν την ανάπαυλα.

Ο Χιμένες άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό αξιοποιώντας πάσα του Βίφερ κάνοντας το 1-0. Οι παίκτες του Σλοτ συνέχισαν να κυριαρχούν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, σημειώνοντας δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εκπληκτικό σουτ του Ζερουκί.

Στη διάρκεια του πρώτου μέρους η Λάτσιο ήταν εντελώς ακίνδυνη.

Το

3-0 της Φέγενορτ σημείωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Χιμένες στο 74ο λεπτό και σε διάστημα που η Λάτσιο επιχειρούσε να ανεβάσει τον δείκτη κατοχής της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργεί καταστάσεις στην περιοχή των Ολλανδών.

Η Λάτσιο υστέρησε και δεν δηνιούργησε φάσεις στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Κέρδισε πέναλτι στο 82ο λεπτό με τον Καστεγιάνος σε ανατροπή του Λόπες. Το εκτέλεσε ο Πέδρο και μείωσε σε 3-1 για τους Ιταλούς

Με αυτή τη νίκη της η πρωταθλήτρια Ολλανδίας προσπέρασε τη Λάτσιο στη βαθμολογία φτάνοντας τους 6 βαθμούς και αφήνοντας τους Ρωμαίους στους 4.

Φέγενορντ: Μπάιλοου, Νάικουπ, Χάντσκο, Χερτρούιντα, Χάρτμαν, Στενγκς, Τίμπερ, Βίφερ, Ζερουκί, Χιμένες, Παϊσάο.

Λάτσιο: Προβεντέλ, Χισάι, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Καζάλε, Βεσίνο, Λουίς Αλμπέρτο, Ζακάνι, Ροβέλα, Ιμόμπιλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα