Φανταστικό παιχνίδι, νίκη 3-2 της Μπολόνια (video)

Στο «Ρενάτο Νταλάρα» βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που δεν είχαν κανένα βαθμολογικό κίνητρο, στο 2ο χρονικά παιχνίδι της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής στη Serie A.

H Mπολόνια είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική, η Νάπολι εδώ και καιρό έχει καπαρώσει την 2η θέση. Και οι δύο αντίπαλοι παρουσίασαν θέαμα υψηλού επιπέδου, με την Μπολόνια να κλείνει ιδανικά τη σεζόν, επικρατώντας με σκορ 3-2, μετά από ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων,
αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0, οι «παρτενοπεί» κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά τελικά η 7η σερί εντός έδρας νίκη για τους «ροσομπλού ήρθε, με το γκολ του Σανταντέρ στο 88ο λεπτό.

Η ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς είχε προηγηθεί 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Σανταντέρ στο 43΄και του Τζεμάιλι στο 45΄, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Αντσελότι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και έφτασε
στην ισοφάριση με το γκολ του Γκουλάμ στο 59΄(το πρώτο γκολ του Αλγερινού από τον Σεπτέμβριο του 2017) και του Μέρτενς στο 78΄, ο Βέλγος που σκόραρε 15 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι και μάλιστα αυτό ήταν το 11ο τέρμα του απέναντι στους «ροσομπλού», στα 5 τελευταία παιχνίδια!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ο Φεντερίκο Σανταντέρ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 88ο λεπτό, όταν ο Σβάνμπεργκ επιχείρησε το σουτ, ο Παραγουανός έβαλε το κεφάλι του αιφνιδιάζοντας τον Ορέστη Καρνέζη. Αυτή ήταν η 1η νίκη της Μπολόνια, μετά από 6 συνεχόμενες ήττες από τους «παρτενοπέι».

Keywords
Τυχαία Θέματα