Φαν Βιρτ: «Μπορώ διψήφιο αριθμό γκολ»

Ο Ολλανδός επιθετικός έχει πετύχει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Θεσσαλίας και μοιράζεται την πρώτη θέση των σκόρερ με τον Καρλίτος. Μιλώντας στον Metropolis, ο 31χρονος αποκάλυψε ότι έγινε πατέρας, αναφέρθηκε στην απόφασή του να παίξει στην Ελλάδα και οριοθέτησε τους στόχους της σεζόν.

«Έγινα πατέρας την περασμένη εβδομάδα. Είναι αγόρι. Τουλάχιστον δεν έχουμε τώρα

παιχνίδια και κοιμάμαι τα βράδια», τόνισε αρχικά, ενώ για την έλευση στον Βόλο πρόσθεσε:

«Μετά από πολλά χρόνια στην Ολλανδία και στην Δανία ήθελα μία νέα πρόκληση, να αφήσω την Βόρεια Ευρώπη. Το σκεφτόμουν μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση και την αντιμετώπισα σαν νέα περιπέτεια. Το θέλαμε με την γυναίκα μου και αλλάξαμε γενικά την ζωή μας. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή, αλλά η επιθυμία μας ήταν να ζήσουμε σε ένα διαφορετικό κλίμα. Ο Βόλος επικοινώνησε με τον ατζέντη μου τον Απρίλιο για να με αποκτήσει το καλοκαίρι. Ήρθα αρχές Μαΐου, είδα το σπίτι και τις εγκαταστάσεις και κατάλαβα ότι με καλύπτει απόλυτα. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι ο Βόλος έχει και θάλασσα και βουνό!»

Για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του ο Ολλανδός είπε:

«Σχεδόν σε κάθε χρονιά έχω διψήφιο αριθμό τερμάτων. Το καλό ξεκίνημα ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή και ελπίζω να πάω καλά. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ομάδα. Μπορώ και φέτος να έχω διψήφιο αριθμό. Ο πρώτος στόχος είναι να είμαι στους κορυφαίους σκόρερ. Είναι δύσκολο να βάλεις 20 γκολ, πάντα νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά καλύτερα να είμαι προσγειωμένος. Η ομάδα είναι αλήθεια είναι ότι επιθετική και παίζει για τον φορ. Δεν είμαι, όμως, μόνο εγώ η επιτυχία, είναι όλη η ομάδα».

Τέλος, για το ποιον θεωρεί κορυφαίο επιθετικό του πρωταθλήματος απεφάνθη: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο βασικός μου αντίπαλος, δεν τους έχω δει όλους. Σίγουρα είναι κάποιος από τις ομάδες που είναι μπροστά στην βαθμολογία και ο Καρλίτος που είναι μαζί μου στην κορυφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα