Φαινόμενο... Ολυμπιακός! (video)

Μετά την κακοκαιρία και την περίφημη Ωκεανίδα που έκανε άνω κάτω την χώρα... ο Ολυμπιακός "παρέσυρε" τον ΟΦΗ! Η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς νίκησε με 5-1 και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους επτά βαθμούς. Πρωταγωνιστής ο Χασάν ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ!

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με 4-2-3-1! Στην εστία ο Σα. Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά Τοροσίδης, Μεριά,
Μιράντα, Κούτρης. Στο κέντρο οι Γκιλιέρμε, Καμαρά και μέσο-επιθετικά οι Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας πίσω από τον Χασάν! Τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου... εκτός οι Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ντίας... μέσα οι Μιράντα, Κούτρης, Καμαρά, Μασούρας...

Ο ΟΦΗ επίσης σε 4-2-3-1! Στην εστία ο Στρέζος. Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά είναι Μπράουν, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης. Αμυντικοί μέσοι οι Μεγιάδο και Σακόρ και μέσο-επιθετικά οι Βαζ, Ναμπί και Σόουζα πίσω από τον Νέιρα. Τρεις αλλαγές σε σχέση με την ήττα 3-1 από την Λαμία στην Κρήτη... εκτός οι Δεληγιαννίδης, Κυριακίδης και Πέρσον... μέσα οι Μπράουν, Σακόρ και Νέιρα...

Ένα τέταρτο δεν φτάνει

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο γήπεδο. Έκανε δύο φάσεις στα πρώτα εβδομήντα δευτερόλεπτα του αγώνα και ήταν καλές στιγμές με Ναμπί (1') και Βαζ (2').

Είχε καλό ρυθμό, πίεσε και έτρεξε για ένα τέταρτο η Κρητική ομάδα... μέχρι να σκοράρει με κεφαλιά στην πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού ο Μασούρας. Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ έβγαλε όλα τα αμυντικά προβλήματά του στο γήπεδο.

Στο 36ο λεπτό ο Χασάν πέτυχε το πρώτο γκολ του στο ματς με τετ-α-τετ μετά από ασίστ του Φορτούνη και στο 40ο λεπτό ο Φορτούνης με κεφαλιά, αμαρκάριστος, σημείωσε το 3-0 για τους ερυθρόλευκους.

Με το πόδι στο γκάζι

Ο Ολυμπιακός δεν άργησε να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Του πήρε σαράντα-πέντε δευτερόλεπτα! Ο Χασάν πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι μετά από ασίστ του Τσιμίκα! Οι ερυθρόλευκοι όποτε ήθελαν έφταναν στην περιοχή των Κρητικών και έφτιαξαν πολλές φάσεις γκολ όμως αυτή την φορά πέτυχε ο ΟΦΗ! Με καταπληκτικό σουτ του Ναμπί έγινε το 4-1 στο 57ο λεπτό αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε άμεση απάντηση!

Στο 60ο λεπτό και πάλι ο Χασάν... σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 5-1! Ο Ολυμπιακός είχε κι άλλες ευκαιρίες! Ο Χασάν εύκολα θα μπορούσε να έχει άλλα δύο γκολ αλλά ήταν απρόσεκτος στην τελική προσπάθεια. Ο ΟΦΗ προβληματίζεται για την αμυντική εικόνα κατάρρευσης αλλά και για ακόμη μια ήττα που τον αφήνει στην προτελευταία θέση! Ακολουθεί ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς με την ΑΕΛ εντός έδρας.

Ολυμπιακός (4-2-3-1) : Σα - Τοροσίδης (20' Τσιμίκας), Μεριά, Μιράντα, Κούτρης - Γκιλιέρμε, Καμαρά (20' Μπουχαλάκης) - Ποντένσε (74' Γκερέρο), Φορτούνης, Μασούρας - Χασάν

ΟΦΗ : Στρέζος - Μπράουν, Παπάζογλου (65' Ποτουρίδης), Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης - Μεγιάδο, Σακόρ - Βαζ (76' Οικονόμου), Ναμπί, Σόουζα - Νέιρα (53' Πέρσον)
Keywords
Τυχαία Θέματα