Εξοργισμένος ο Δώνης

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ. Η έκρυθμη κατάσταση στις εξέδρες αρχικά οδήγησε σε προσωρινή διακοπή, όταν κροτίδα από την εξέδρα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ έπεσε δίπλα σε ball boy και τραυμάτισε το παιδί, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και μετέβη στα αποδυτήρια, όμως ύστερα από διαβουλεύσεις το παιχνίδι ξεκίνησε εκ νέου. Οι χούλιγκαν, όμως, το... χαβά τους, καθώς συνέχισαν να πετούν κροτίδες και φωτοβολίδες, με συνέπεια το ματς να διακοπεί ξανά.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, μίλησε για βιασμό του ποδοσφαίρου: «Το ποδόσφαιρο βιάζεται με τέτοια επεισόδια. Είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα. Αυτό είναι μια αθλιότητα, δεν το έχω ξαναζήσει και έχω περάσει και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και εκεί πριν πολλά χρόνια, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα», τόνισε ο Ελληνας κόουτς και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως και από τις δυο πλευρές πέφτουν 100 κροτίδες και τέτοιες πέτρες. Να τρώμε ξύλο από σεκιουριτάδες... Είναι περίεργα πράγματα. Να σας πω κατι; Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει, περαστικός είμαι. Για εσάς που είσαστε εδώ... Εγώ σε αυτό το γήπεδο βλέπω περίεργα πράγματα. Γενικά σε όλα τα γήπεδα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και η ασφάλεια επιβάλλεται απ' τη νομοθεσία. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Αν δεν μπαίνει τάξη από τη νομοθεσία αυτά δεν θα ληθούν ποτέ».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα