Ευρώπη: Η άποψη του Ιμπραΐμοβιτς για τα πετροδολάρια

Ο Σουηδός παλαίμαχος επιθετικός τόνισε πως οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώνουν την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο και δε συμφωνεί με τις μετακινήσεις σε ομάδες, με μοναδικό κριτήριο τα χρήματα. Ο ίδιος δήλωσε πως είχε στο παρελθόν προτάσεις τόσο από την Κίνα, όσο και από τη Σαουδική Αραβία, τις οποίες απέρριψε.

Χαρακτηριστικά, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: «Είχα μια προσφορά και από την Κίνα. Είχα μια πρόταση και από τη Σαουδική Αραβία, αλλά η κατάσταση είναι η εξής: τι θέλεις; Τι στόχους

έχεις; Είπα πριν ξεκινήσουμε, πως ορισμένοι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στη μεγάλη σκηνή γιατί αυτό είναι το υψηλό τέλος μιας καριέρας. Πρέπει να σε θυμούνται για το ταλέντο σου, όχι για τα χρήματα που έβγαλες. Αυτό για το οποίο προπονούμαστε καθημερινά, αυτό για το οποίο μας αναγνωρίζουν, είναι το ταλέντο μας και αυτό θέλεις να μείνουν στη μνήμη».

Στη συνέχεια, ο Σουηδός συμπλήρωσε: «Λοιπόν, πιστεύω ότι ορισμένοι παίκτες που φτάνουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, πρέπει να σταματήσουν σε ένα συγκεκριμένο στάδιο, και αυτό είναι το μεγάλο στάδιο. Δεν μπορείς να πας σε ένα χαμηλότερο και να τελειώσεις την καριέρα σου με διαφορετικό τρόπο. Αλλά κάποιοι παίκτες χρειάζονταν τις καταστάσεις όπου μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα, επειδή θεώρησαν ότι δεν κέρδισαν αρκετά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευρώπη, Ιμπραΐμοβιτς,evropi, ibraΐmovits