Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρά-Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης: Τρίτη στην Ευρώπη η Μπουρνιά


Σ’ ένα εντελώς ισορροπημένο παιχνίδι με την Ολλανδή Φέμκε Κόμπεν, η 16χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε πως δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, επικράτησε με 3-2 σετ της αντιπάλου της και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο σε ακόμη μια σημαντική διοργάνωση.


Η Μπουρνιά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε το πρώτο game με 11-4, για να απαντήσει άμεσα η Ολλανδή να πάρει το 2ο 11-9 και να ισοφαρίσει σε 1-1. Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια όμως πήρε το 3ο game και πάλι εντυπωσιακά με 11-3. Η Κόμπεν

σαν σε καρμπόν του 2ου game πήρε το 4ο με 11-9 και ισοφάρισε σε 2-2. Η Μπουρνιά στο 5ο και τελευταίο game μπήκε αποφασισμένη προηγήθηκε και με 9-1 (!) για να φθάσει στο τελικό 11-2, που της χάρισε το game και το παιχνίδι με 3-2 σετ, ανεβάζοντας την στο βάθρο, παρά το βαθμό δυσκολίας σε αυτή την κλάση.

Αύριο (8/9) μπαίνουν στη μάχη τα ζευγάρια

Αύριο (12:45, ώρα Ελλάδος) μπαίνουν στη μάχη των ζευγαριών και το δίδυμο των Μουχθή/Χατζηκυριάκου στο διπλό ανδρών (κλάση MD14), με αντιπάλους το ισπανικό δίδυμο των  Αλμπέρτο Αλκαράθ Σεοάνε/Αλεχάντρο Ντίαθ.
Λίγο αργότερα (17:15, ώρα Ελλάδος) στα μικτά ζευγάρια (κλάση ΧD4) η Ευανθία Μπουρνιά και Γρηγόρης Χρυσικός θα αντιμετωπίσουν το ιταλικό δίδυμο των Καρλότα Ραγκατσίνι/Φεντερίκο Φάλκο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα