Έβγαλε νεύρα αλλά και ένταση ο Τσιτσιπάς που συνεχίζει στη Μαδρίτη (hls)


Ισορροπημένος ήταν ο αγώνες στα στα πρώτα επτά games. Στο όγδοο game ο Μπάες έκανε το break και πήρε προσωρινά το προβάδισμα για το σετ. Άμεση ήταν η αντίδραση του Τσιτσιπά. που αρχικά πήρε το ένατο game που εξελίχθηκε σε… θρίλερ και στο οποίο ο Μπάες του έσβησε τρία break points.

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε τα τρία εναπομείναντα σετ

κάνοντας ένα ακόμα break στο σερβίς του Αργεντινού και πήρε το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ο Σεμπάστιαν Μπάες μπήκε δυνατά. Αρχικά ο Τσιτσιπάς είχε δύο break points στο πρώτο game, τα οποία “έσβησε” ο αντίπαλος του και στη συνέχεια έκανε το 1-0. Ο Μπάες κράτησε το σερβίς του και στο τρίτο σετ, κάνοντας το 3-0.

Ο Τσιτσιπάς που μπήκε “κρύος” στο πρώτο σετ αντέδρασε στο τέταρτο game, το οποίο κατέκτησε εύκολα μειώνοντας σε 3-1. Προσπάθησε όμως και κατάφερε να κάνει το break για να φέρει σε ισορροπία το σετ και παρότι είχε τις ευκαιρίες, ο Μπάες άντεξε και κατέκτησε το δεύτερο σετ με 6-3.

Το τρίτο σετ ήταν πιο ισορροπημένο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα, καθώς οι δύο τενίστες κρατούσαν πιο εύκολα τα σερβίς τους, χωρίς να απειλούνται με break. Στο όγδοο game ο Τσιτσιπάς έκανε το break στο σερβίς του Μπάες και πήρε το πλεονέκτημα για το τρίτο σετ. Στο τελευταίο game οι δυο τους έδωσαν μια ωραία μονομαχία, όμως ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός που έφυγε νικητής από το γήπεδο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναμετρηθεί σε λιγότερο από 24 ώρες με τον Ισπανό Μπερνάντε Ζαπάτα Μιράλες (Νο. 42 της παγκόσμιας κατάταξης), ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Ρώσου Ρομάν Σαφιούλιν με 2-1 σετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα